21 Ocak 2015 Çarşamba

Kiraz Mevsimi'nin Öykü'sü hakkında bilinmeyenleri

Özge Gürel… Herkes onu 2011 yılında çekilen “Kızım Nerede” isimli dizide Zeynep Demiray karakterini oynayan genç oyuncu olarak tanıdı. 

Dizi bittikten sonra uzun süre TV ekranlarında görülmeyen başarılı oyuncu, 2014 yılında Medcezir dizisinde Ada karakteriyle izleyicilerin karşısına geçti. “Ada” ile kariyer basamaklarını tırmanarak Kiraz Mevsimi’nde “Öykü’ başrolüyle Türkiye’nin en çok tanınan ve sevilen dizi oyuncularından biri oldu.

Peki Özge Gürel oyunculuğa nasıl başladı? Nasıl bir hayat yaşıyordu? İşte Kiraz Mevsimi Özge hakkında bilinmeyenler:

Kiraz Mevsimi’ne nasıl başladı?

27 Yaşındaki oyuncu, Kiraz Mevsim’ine ani bir şekilde başladı.Hazırlanamadan kendisini sette buldu. Gürel, risk almayı seven yapısıyla bu ‘ani’ projeyi kabul ederek Öykü oldu.

Öykü karakteri için ne diyor?

“Öykü bize göre gerçekten çok saf. Ama inanın bizim çevremizde olmasa bile böyle kadınlar çok fazla. Tamamen tecrübe ve yetiştirildiğiniz çevreyle ilgili. Öykü de zaman geçtikçe, yaşadıkça değişime uğrayacak. “ diyor.

İstemediği bölümü okudu

Uluslararası ticaret mezunu olan Öykü, bölümü hakkında, “Hiç istemediğim bir bölümdü. Çünkü tercih yaptığımız yaş ve konum hayatımızın sonrasına karar verebilecek düzeyde olduğumuz bir zaman değil. 18 yaşındasın ve seçtiğin alanda hayatında hiç çalışmamışsın. Çalışınca ya da okuyunca sevip sevmeyeceğini bilmiyorsun. O meslek seni tatmin edecek mi? Denemeden kıyafet almıyoruz ama mesleğimizi seçiyoruz. “

“Onlarca yere CV gönderdim, iş bulamadım”

Tabii çok fazla iş başvurusunda bulundum ve uzun zaman iş aradım. Hep güncel bir özgeçmişim vardı.

Sanat tarihi okuyacağım

Oyunculuk dışında aşçı, arkeolog ve sanat tarihçisi gibi meslekler yapmak isterdi. Mutfak zaten eğitimini aldığım ve daha önce keyifle çalıştığım bir alan. Sanat tarihi ve arkeoloji ise merak ettiğim ve öğrenmek istediğim pek çok şeyi kapsıyor. Zaten sınava girip okula dönme planım var ve sanat tarihi okumayı düşünüyorum.

Ego kavramı bende farklı. Egom elbette var. Sadece bendeki yansıması güzel hayatıma huzursuzluk ve kibir değil, başarabilme inancı ve kendine güven katıyor. Ben potansiyele inanırım. Tahmin ettiğimizden çok fazla yapabileceklerimiz var. Egom sayesinde inancımı kırmak isteyenleri duymam; kendime ve yoluma bakarım.

Egom var, ama yararlı olanından

Ego kavramı bende farklı. Egom elbette var. Sadece bendeki yansıması güzel hayatıma huzursuzluk ve kibir değil, başarabilme inancı ve kendine güven katıyor. Ben potansiyele inanırım. Tahmin ettiğimizden çok fazla yapabileceklerimiz var. Egom sayesinde inancımı kırmak isteyenleri duymam; kendime ve yoluma bakarım.

Oyunculuk beni sabırlı yaptı

Oyunculuk ve beraberindeki süreç beni daha sakin biri yaptı. Daha sabırlı oldum. Tabii bu yaşın da getirdiği bir şey. Çevrem için bir değişiklik yok, sadece daha yoğun çalışan bir arkadaşları var.

Öykü ile ortak noktamız

Öykü ile ortak noktamız ikimiz de aşkta ve hayatta arabesk sevmiyoruz. Hayata küsebiliriz ama barışmamız beş dakika sürer. Ben de sevdiğim adama bağlı kalabilirim ama bu hayatımın sorunu olmaz.

Özge Gürel fotoğrafları...











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir