20 Şubat 2015 Cuma

Şans eseri ünlü olan isimler

Dünyaca ünlü isimler sanki her zaman ünlüydü gibi gelebilir. Ancak ismi her anıldığında büyük ilgi toplayan bu isimlerden bazıları tamamen şans eseri ünlü olmuş. İşte talihin yüzlerine güldüğü isimler...

Jennifer Lawrence

Açlık Oyunları'nın güzel yıldızı Jennifer Lawrence, New York'ta seçmelere katılmak üzere yolda yürürken bir ajans sahibi tarafından modellik yapabileceği sebebiyle durdurulunca şöhretin ilk basamağına adımını atmış oldu.


Johnny Depp

Johnny Depp, bir arkadaşına seçmelere giderken eşlik etmeseydi belki de şuan hepimizin aşık olduğu aktörlerden biri olmayacaktı. Seçmelerde arkadaşıyla birlikte oyundan bir parça okuması istenince rolü o kapmış.


Kim Kardashian

Kim Kardashian, şöhretle ilk olarak seks kasedi sayesinde tanışmış. Şimdiki fotoğrafları o kasetten çok daha fazla konuşulan Kardashian, şöhrete pek uğurlu bir başlangıç yapmamış yani.


Natalie Portman

9 yaşındayken pizzacıda sıra beklerken model olmak isteyip istemediği sorulunca kabul eden Natalie, o günden sonra da gündemden hiç düşmemiş.


Blake Lively

Blake Lively, aklının ucundan oyunculuğu geçirmezken oyuncu olanlardan. Ünlü yıldız, oyuncu olmak isteyen erkek kardeşi ikisinin oynadığı bir kasedi ajansa gönderince keşfedilmiş.


Channing Tatum

Egzotik dansçı olan Channing Tatum, Miami'ye taşınmış ve bir yetenek avcısı tarafından keşfedilmiş. Modellik yapabileceğini söyleyen yetenek avcısı böylece Tatum'a şöhretin perdesini aralamış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir