5 Mart 2015 Perşembe

Kübra karakteri beni hayal kırıklığına uğratmadı

Kanal D’nin sevilen dizisi “Şeref Meselesi” yeni bir yıldız yarattı. Dizide Kübra karakterine hayat veren Burcu Biricik hakkında bilinmeyenleri Formsante dergisine anlattı

Kanal D’nin sevilen dizisi “Şeref Meselesi” yeni bir yıldız yarattı. Dizide Kübra karakterine hayat veren Burcu Biricik, bu yapım sayesinde hayatında yeni bir pencere açıldığını söylüyor. Genç oyuncu, yeni hayatını ve ekranda iyi görünmek için neler yaptığını anlattı.

* Her yeni proje yeni kapılar açar; “Şeref Meselesi” bu anlamda size neler getirdi, hangi kapıları açtı?

- “Şeref Meselesi”, herhalde başıma gelen en güzel olaylardan biri. Çok iyi yönetmen, çok iyi bir yapım şirketi ve güzel bir ekiple çalışıyoruz. Henüz başlamadan bu işin çok iyi olacağını hissetmiştim. Kübra karakteriyle alakalı güzel hislerim vardı, bu yüzden hiç hayal kırıklığına uğramadım. Bu dizi beni gerçekten başka bir yere taşıdı.

* Kendinizi izliyor musunuz?

- Aslında kendimi izlemekten hiç hoşlanmam, ama “Şeref Meselesi”ni kaçırmadan takip ediyorum, oturup baştan sona izliyorum. Ve ilk defa bu işte kendime karşı acımasız değilim. Normalde “Ah çok kötü oynamışsın” diye eleştirilerde bulunurum. Kübra’yı izlerken kendime “aferin” dediğim bile oluyor. Hangi kapıyı açtı dediniz ya, bu dizi oyunculuğumla barışmamı sağladı.

* Sizce Kübra karakteri Yiğit takıntısını aşabilecek mi?

- Yiğit aşkı ne olacak ben de bilemiyorum... Kübra açısından bu takıntı bitmeyecek gibi. Asıl Yiğit biraz Kübra’yı görmeye başlayacak. Kübra güçlendikçe, bu güç Yiğit’i sersemletecek.

* Bu arada 34 bedensiniz, beslenmenize dikkat ediyor musunuz yoksa şanslı kesimden misiniz?

- Bir boğa burcu kadını olarak yemeyi çok seviyorum. Hatta yaşamak için yiyenlerden değil, yemek için yaşayanlardanım. Her türlü yemekte gözümün içi parlayabilir. Kilo konusunda şanslıyım evet ama 35’imde de metabolizmam bu şekilde olacak mı onu bilemiyorum.

Burcu Biricik fotoğrafları...









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir