15 Nisan 2015 Çarşamba

Justin Bieber yılın festivalinden kovuldu!

Dünyaca ünlü Kanadalı şarkıcı Justin Bieber, “yılın partisi” olarak anılan Los Angeles’daki Coacella Müzik Festivali’nde zor anlar yaşadı.


Şarkıcı Drake’in konserini VIP locasından izlemek isteyen Justin, kapıdan geçmesini sağlayacak uygun bilekliği takıyor olmasına rağmen buraya giremedi.

Güvenlik görevlileri mekanın tamamen dolu olduğunu ve onu içeri almalarının mümkün olmadığını söyleyince Bieber “Konseri açık alanda izlemesinin mümkün olmadığını çünkü hayranlarının izdiham yaratacağını söyledi” ancak güvenlik görevlilerini ikna etmeyi başaramadı.

Bunun üzerinde “Drake’in onu özel olarak konsere davet ettiğini” söyleyeyen Bieber yine de kapıdaki görevlileri ikna edemedi.

ARBEDE ÇIKTI, BIEBER KOVULDU



Bunun üzerine Coacella Festivali bünyesinde çalışan bir görevli Bieber’in yanına geldi ve “Onu içeri sokacağını” söyleyerek koluna girdi. Ancak güvenlik görevlileri bir anda Bieber’in üzerine saldırdı ve onu kafakola alarak kapıya doğru yöneltti.

Bieber’in korumalarının duruma müdehale etmesi ile çıkan arbedenin ardından ünlü şarkıcının festivalden kovulduğu açıklandı.



'ASLINDA KENDİ İSTEĞİYLE AYRILDI' 

Ancak TMZ’e konuşan Bieber’e yakın kaynaklar “Şarkıcının kendi isteğiyle festivali terk ettiğini ve olayda rol oynayan güvenlik görevlilerine dava açmayı planladığını” söyledi.

TMZ olay sırasında çekilen bir videoyu da yayınladı.

Bieber’in giremediği konserde Madonna’da sahneye çıkmış ve sahnede beklemediği bir anda Drake’i dudaklarından öpmüştü.

Drake’in öpücüğün ardından “iğrenmiş” bir ifadeyle dudaklarını sildiğini gösteren görüntüler sosyal medyada büyük fırtına yaratmıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir