12 Mayıs 2015 Salı

Bir anda kahraman oldu

Sezonun en çok konuşulan filmlerinden biri olan Whiplash'taki performansıyla dikat çeken genç oyuncu Miles Teller, Miami'de sevgilisiyle romantik anlar yaşarken bir anda 'kahraman' ilan edildi.

Bir süredir manken sevgilisi Keleigh Sperry ile birlikte film çekimi için Miami'de bulunan Teller, önceki gün öğleden sonra da denize girdi.


28 yaşındaki Teller ile sevgilisi Keleigh Sperry birbirlerine sarılıp denizin keyfini çıkarırken genç oyuncu bir anda uzakta zor durumda olan bir kadını fark etti.


Hemen kadının yanına doğru giden Teller hem hamile kadını hem de yanındaki kızını boğulmaktan kurtardı. Teller, hamile kadını elinden tutarak kıyıya çıkardı.


Bu arada Miles Teller'ın sevgilisi Keleigh Sperry de aslında aynı kadının kendi hayatlarını kurtarmış olabileceğini söyledi.

22 yaşındaki Sperry, hamile kadının denizde olağan dışı bir hareket olduğunu söyleyerek kendilerini köpek balıklarına karşı uyardığını belirtti.

Miles Teller, şu sıralar rol aldığı Arms and Dudes adlı filmin çekimleri için Miami'de bulunuyor.


Teller, yönetmenliğini Damien Chazelle'in üstlendiği Wiplash adlı filmde iyi bir baterist olmaya çalışan ama eğitmeni Flekcher ile de büyük bir çatışma yaşayan Andrew karakterini canlandırmıştı.


Teller filmdeki performansıyla dikkat çekerken Fletcher'ı oynayan J.K Simmons da eh iyi yardımı erkek oyuncu dalında Oscar almıştı.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir