9 Haziran 2015 Salı

Meğer gizlice yağlarını aldırmış...

Gösteri dünyasının en renkli ailesi Kardashianlar'ın fizikselg örüntülerine ne kadar önem verdiğini artık bilmeyen kalmadı. Zaman zaman daha güzel görünebilmek için çeşitli hilelere de başvuruyorlar. Tıpkı Kardashian kardeşlerin en küçügü Khloe gibi. 



30 yaşındaki Khloe Kardashian bir süredir verdiği kilolarla konuşuluyordu. Zaten kendisi de sahip olduğu yeni görüntünün kendisini mutlu ettiğini söylemişti. Sık sık spor salonlarına giderken görüntülenen Khloe Kardashian sıkı bir diyet uyguladığını da açıklamıştı. Ama formda görüntüsünün ardındaki en önemli ayrıntıyı kendine sakladığı ortaya çıktı.


İnternetteki radaronline.com sitesi, Khloe Kardashian'ın formda görüntüsüne kavuşabilmek için usta bir cerrahtan 'küçük' bir yardım aldığını ileri sürdü.

Sitenin, Khloe Kardashian'a yakın kaynaklara dayandırarak verdiği habere göre genç kadın belli bölgelerindeki fazla yağları ameliyatla aldırdı, yani liposuction yöntemiyle formda görüntüsüne kavuştu.

Site, Kardashian'ın bel, karın ve bacaklarındaki fazla yağları üç ay önce aldırdığını yazdı.

Sitenin iddiasına göre Khloe Kardashian, kalçasını da bir operasyonla kaldırttı.


Ancak Khloe Kardashian bu konudaki sırrını paylaşmamaya kararlı. Sürekli olarak Instagram'da spor salonunda eğzersiz yaparken çekilen pozlarını paylaşan Kardashian "Bu, hayat boyu sürecek bir serüven olacak" şeklinde notlar da paylaşıyor.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir