11 Kasım 2015 Çarşamba

Jennifer tane tane anlattı

Hollywood'un şakacı yıldızı Jennifer Lawrence geçen ay bir toplantıda "Tuvaleten çıkınca elimi yıkamıyorum" dedi ve sonra da bu sözlere pişman oldu. Açlık Oyunları filmiyle gündemde olan Lawrence, bu sözleri eleştiri konusu olunca şaka yaptığını çektiği videoyla anlattı.

Lawrence, videoda bir otel odasında görünüyor. Önce sifonu çeken Lawrence daha sonra da "Ne tuhaf bir tuvalet" deyip ellerini yıkamaya gidiyor.

Ama o sırada odada bulunan arkadaşı "Hey Jen, o bir tuvalet değil, bide" deyince de "Tuvalet değil mi! O zaman ellerimi yıkamama da gerek yok" diye cevap veriyor.

Lawrence, Facebook sayfasında paylaştığı videoda espri yaptı ama ardından durumu açıklamadan da geçmedi: "İnternete konuşmaktan nefret ediyorum ama basın turu sırasında hijyen durumumla alakalı bir soru daha alamayacağım. MTV'ye verdiğim röportajda tuvaletten çıktıktan sonra ellerimi yıkamadığımı söyledim çünkü Josh ve Liam'ı tiksindirmeye çalışıyordum ama tüm dünyayı tiksindirmiş oldum. Tabii ki tuvaletten çıkınca ellerimi yıkıyorum! Kendimle ilgili duyduğum tüm dedikodular içinde gerçekten unutmak istediğim bu."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir