24 Şubat 2016 Çarşamba

Kerem Göğüş için yakalama kararı çıktı

Kerem Göğüş için, maket üzerinden ev satarak insanları dolandırdığı iddiası ile hakkında yakalama kararı çıktı.

Ünlü oyuncu Wilma Elles'in ikiz çocuklarının babası Kerem Göğüş için, maket üzerinden ev satarak insanları dolandırdığı iddiası ile hakkında yakalama kararı çıktı. İstanbul'da Göğüş Yapı Turizm ve İnşaat Sanayi A.Ş. adı ile lüks konutlar yaptığı belirtilerek kısa sürede çok sayıda müşteri kazanmıştı.

Oyuncu Wilma Elles ile yaşadığı aşk sayesinde adını duyuran Kerem Göğüş, iddialara göre maket üzerinden müşterilerine daire sattı. Ancak, müşterisi olan ailelere anahtar teslimi yapmadığı iddia ediliyor. Bu sebepten savcılığa Kerem Göğüş hakkında şikayet yağdı. İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'nın da şüpheliyle ilgili dolandırıcılık iddiası ile bir çok soruşturma açtığı iddia ediliyor.

Kerem Göğüş, uzun süredir ifade vermek için çağırılmasına rağmen izini kaybettirdiği ve ifade vermeye gelmediği söyleniyor. Bunun üzerine Savcılık, Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne yazı yazarak uzun süredir ifadeye çağırılan şüphelinin ifade vermeye gelmediğini belirterek yakalanmasını talep etti. İstanbul 2. Sulh Ceza Hakimliği'nin, şüpheli hakkında ifadeden kaçtığı iddiası ile yakalama kararı çıkardığı iddia ediliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir