23 Şubat 2016 Salı

Kraliçe onu bir türlü sevmedi

Dünyanın en gözde kraliyet ailesinin en gözde bekar prensiyle evlenmek birçok genç kızın rüyası olabilir. Ama çok zor hatta belki katlanılamayacak yanları da vardır. Ama görünüşe göre İngiltere Kraliçesi'nin gelini olmak daha da zor. Her ne kadar dışarıdan bakıldığında her şey yolundaymış gibi görünse de İngiltere Kraliçesi Elizabeth'in torunu Prens Wililam ile evlenen Kate Middleton ile arasının öylepek de "ahım şahım" olmadığı idddiaları gündemden hiç düşmüyor. İleri sürülenlere göre Kraliçe Elizabeth gelecekte kendi tahtına oturacak olan torununun karısı Middleton ile ilgili birçok şeyden hiç hoşlanmıyor. Zaman zaman belli nezaket kuralları çerçevesinde bunlara müdahale etse de pek çoğunu kendine saklıyormuş. Neymiş Kraliçe'ye bu kadar rahatsız eden o ayrıntılar gelin bakalım.


Bir dönem Kate Middleton giydiği kısa etekler yüzünden sık sık rüzgar kurbanı oluyordu.
Hatta bir uluslararası gezi sırasında sırf bu yüzden uzun süre gündemde kalmıştı. İşte Kraliçe 2. Elizabeth'in en hoşlanmadığı durumlardan biri bu.

Resmi gezideki bu rüzgar kazalarından sonra Kraliçe, gelini için özel bir danışman tutup onun gardrobunu yeniden düzenledi. Kate Middleton'ın etek boyu uzadı, rüzgar kazaları tarihe karıştı.
Her ne kadar Kate Middleton bir giydiği kıyafeti defalarca giyiyor olsa da iddialara göre Kraliçe 2.Elizabeth onun hala müsrif olduğunu düşünüyor.


Sık sık alışverişe çıkması görünüşe göre Kraliçe'yi rahatsız ediyor. Kraliyet ailesini yakından takip eden gazetecilere göre Kraliçe 2. Elizabeth dünyadaki en tutuklu kişilerden biri.

İşin ilginci Kate Middleton, bu konuda Kraliçe'nin hışmını üzerine çekse de bir kıyafetini defalarca giyerek halkın gönlünde çoktan "tutumlu DüşeS" unvanını kazandı bile.

Kate Middleton kelimenin tam anlamıyla kendini bildi bileli uzun saçlı. Ama Kraliçe bu durumdan çok hoşlanmıyor. Ona göre Kraliyet ailesinden bir kadının saçları daha kısa ve derli toplu olmalı.
Zaten Middleton geçtiğimiz ay saçlarını hatırı sayılır biçimde kestirdiğinde de herkes Kraliçe'nin baskısıyla kuaför koltuğuna oturduğunu ileri sürmüştü.

Sarayda yaşamak kulağa çok hoş geliyor olabilir. Ama Kate Middleton ve Prens William iki çocuklarını da alarak büyük entindışına Norfolk'a taşındı. Hatta Prens George orada anaokuluna başladı. Anlatılanlara göre Kraliçe Elizabeth, torunu ve ailesinin kendisinden uzakta yaşamasından pek hoşlanmıyormuş.

Prens William ile evlenmeden önce Kate Middleton sık sık partiden partiye giderdi. İşte bu durum daha o zamanlar Kraliçe'yi çok endişelendiriyordu. Ama en azından bu konuda rahat olması gerektiği çoktan ortaya çıktı. Middleton gönüllü biçimde gece hayatından elini eteğini çekti.

Kraliçe'ye göre Kate Middleton resmi görevleri dışında abartılı şekilde günlük giysiler giyiyor. Kraliçe, onun biraz daha resmi giyinmesini tercih ediyor.

Middleton'ın kıyafetleri kadar ayakkabıları da Kraliçe'yi rahatsız ediyor. Özellikle de defalarca giydiği bu açık platform ayakkabılar. Kraliçe'ye göre bu ayakkabılar çok avam.

Zaten Middleton da son zamanlarda daha şık ayakkabılar tercih ederek Kraliçe'nin sevmediği bu tercihinden vazgeçmiş görünüyor.

Her ne kadar bütün dünya hayran olsa ve benzerlerini yaptırsa da Kraliçe, torununun karısının gelinliğini çok da beğenmemiş.

Ona göre gelinlik korkunç ve çok ucuz görünüyor.


Kraliçe'ye göre Kate Middleton çok da iyi bir anne değil. İleri sürülenlere göre Düşes'in evinde çalışan bazı kişiler Kraliçe için "ajanlık" yapıyor.

Middleton'ın ise bu durumdan rahatsız olduğu hatta bu yüzden Kensington Sarayı'ndan çıkıp Norfolk'a taşındığı bile söyleniyor.

Söylentilere göre Kraliçe, gelininin ailesinden de çok hoşlanmıyor. Öyle ki Kate Middleton her iki doğumunu da yaptığında Prens Charles ve karısı Camilla gidip bebeği görmeden Middleton ailesinin Kate'i ziyaret etmesine de izin verilmedi. 

Kraliçe Elizabeth'in Kate Middleton'ın kız kardeşinden de çok hoşlanmadığı konuşuluyor.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir