5 Mart 2016 Cumartesi

Kimse ne yaptığını anlamadı

Güzel oyuncu Oscar koşturmacasının yorgunluğunu çıktığı erken tatilde üzerinden atmaya çalışıyor.Geçen hafta Los Angeles'ta Oscar töreninde boy gösteren Jennifer Lawrence gecenin ardından soluğu Bahamalar tatilinde aldı.
25 yaşındaki oyuncu lüks bir yatta denize girip güneşlenirken objektiflere takıldı. Lawrence bir ara elindeki soğuk bira şişesini diğer elindeki su şişesinin kapağı yardımıyla açtı.
Daha sonra birasından bir yudum alıp ağzında çalkaladıktan sonra ağzındakileri denize püskürttü. Güzel oyuncunun bu hareketi şaşkınlık yarattı.
Hollywood'un son dönemdeki en gözde genç kuşak yılldızlaından biri olan Jennifer Lawrence, rol aldığı Winter's Bone adlı filme kariyerinde hızlı bir çıkış yakaladı.
Bu filmdeki performansıyla yardımcı kadın oyuncu dalında Oscar'a aday gösterilen Lawrence o yıl heykelciği kaçırdı.
Ama Umut Işığım (Silver Linings Playbook) ile en iyi kadın oyuncu dalında bu ödülü kucakladı. Ertesi yıl yani 2014'te bu kez Düzenbaz ile en iyi yardımcı adı oyuncu adayı oldu. O yıl da ödülü Lupita Nyong'o ya kaptırdı
Genç oyuncu geçen haftası Oscar töreninin ve ardından düzenlenen partinin de konukları arasındaydı.
Yapımcıların kadın ve erkek başrol oyuncuları arasındaki dengesiz ve cinsiyetçi ücret politikasına karşı yaptığı çıkışlarla da tanınan Lawrence Hollywood'un en çok kazanan kadın oyuncularından biri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir