3 Nisan 2016 Pazar

Yabancı oyunculardan kırk kat daha yetenekli olan 8 Türk oyuncu

Öylesine güzel ve yakışıklı; bir o kadar da yetenekli oyuncu var ki ülkemizde...
En sevdiğiniz yabancı erkek/kadın oyuncu kimdir desek, cevabınız hemen hazırdır sanıyoruz. Çünkü o kadar çoklar ki, üzerine uzun uzun düşünmeye gerek bile yok. Ancak böyle söyleyerek, Türk televizyonlarındaki birçok oyuncunun da hakkını yemiş oluyoruz aslında. Çünkü öylesine güzel ve yakışıklı; bir o kadar da yetenekli oyuncu var ki ülkemizde… 
İşte yabancı oyunculara taş çıkartacak birbirinden yetenekli Türk oyuncularımız. 
İlk olarak Aşk-ı Memnu gibi büyük bir yapım sayesinde tanıdığımız, tanır tanımaz da hastası olduğumuz Kıvanç Tatlıtuğ, kısacık bir zaman diliminde oyuncu tarafını öylesine geliştirdi ki; artık ona sadece yakışıklılığı yüzünden hayran değiliz. Sarışınlıksa sarışınlık, boysa boy, yetenekse yetenek; yabancı oyunculardan ne eksiği var ki?

2. ZEYNEP FARAH ABDULLAH
Zeynep Farah Abdullah ise ilk olarak, ‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ ile ekranlarda çıktı karşımıza. Gerek güzelliği, gerekse oyunculuk yeteneği ile kısa sürede birçok filmde rol aldı. Onu ekranlarda görmekten hiç sıkılmıyoruz; hatta daha sık görmek istiyoruz.

İşte geldi gönlümüzün efendisi… Uzun yıllardır Türk televizyonlarında gördüğümüz en önemli oyunculardan biri Kenan İmirzalioğlu. Deliyürek’ten Ezel’e; oyunculuğu giderek daha da kusursuz bir hal alıyor sanki. E artık, daha fazla üzerine katabileceği bir şey kalmadı sanıyoruz.

4. ASLI ENVER
Kavak Yelleri’nin sarışın güzeli Aslı Enver de, kısa zamanda çok yol kat edenlerden. Yaşı ilerledikçe daha da güzelleşiyor; oyunculuk yeteneğinden bahsetmiyoruz bile.

5. MERT FIRAT
Genç kızların sevgilisi Mert Fırat, oyunculuğu ile de birçok yabancı oyuncudan kırk daha yetenekli gerçekten. Bir insan her role mi yakışır arkadaş?

Hayat Bilgisi’nin liseli küçük kızı Gökçe Bahadır, bugün o kadar uç bir noktaya geldi ki; başarısına hayran olmamak imkansız. Birçok farklı dizide farklı karakterleri canlandırdı; hepsi de üzerine inanılmaz yakıştı. Güzelliği ve doğallığına da değinmeden geçemeyeceğiz.

7. BEREN SAAT 
Beren Saat, onu tanıdığımız ilk günden son güne kadar aynı noktada diyebiliriz. Çünkü o, her zaman çok iyiydi; bugün olduğu gibi. Asaleti ve güzelliği ile, iddia ediyoruz yabancı oyunculara açık ara fark atabilir.

Onunla ilgili söyleyecek çok şey var ama biz; Burak Özçivit karizması diyor; susuyoruz. Umarız, daha çok uzun yıllar gerek yakışıklılığı gerekse başarılı oyunculuğu ile ekranlarda yer alır…
listelist.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir