16 Haziran 2016 Perşembe

Brezilyalı genç model canına kıymak istedi felç oldu

Geçen yıl ülkesi Brezilya'da katıldığı Kalça Güzeli yarışmasıyla adını duyuran 23 yaşındaki Debora Dantas'ın trajedisi... Genç kadın, hayatına son vermek amacıyla yüksek bir binanın dördüncü katındaki dairesinden kendini boşluğa bıraktı. Yaklaşık 20 metreden düşen Dantas mucize eseri ölmedi ama belinden aşağısı felç oldu.



Doktorlar Debora Dantas'ın uzun süreli tedaviye ihtiyaç duyduğunu açıkladı. Genç kadının yeniden yürüyebilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen doktorları Dantas'ın hayatı boyunca felç kalma tehlikesi bulunduğunu da sözlerine ekledi.

Debora Dantas, hasta yatağında hazırladığı videoda hayranlarına seslenerek kendisi için dua etmelerini istedi. Genç kadın "Bu videoyu beni sevenlere yardımları için teşekkür etmek amacıyla hazırladım" dedi.

Debora Dantas, geçen Kasım ayında ülkesinde yapılan Kalça Güzeli yarışmasında Paraiba eyaletini temsil etmişti. Bir süre ülkesinin tanınmış şarkıcılarından Mister Catra ile flört eden Dantas, onun "20 çocuğum var, 21'incisi de senden olsun istiyorum" sözleri üzerine ilişkisine son vermişti.

Debora Dantas neden canına kıymak istediği konusunda bir açıklama yaptı. Ancak bir arkadaşı Dantas'ın uzun süredir depresyonda olduğunu söyledi. Başka bir arkadaşı da genç kadının canına kıymak üzere atlamadan önce aşırı şekilde alkol aldığını ileri sürdü. Aynı arkadaşı Dantas'ın hem içki hem de depresyon ilaçları içtiğini de sözlerine ekledi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir