9 Haziran 2016 Perşembe

Kate Upton 24'ncü yaşını böyle kutladı

Güzelliği ve fiziğiyle göz dolduran top model Kate Upton yeni yaşını New York'ta düzenlediği bir partiyle kutladı.



24 yaşına giren ABD'li model geceye Beyzbolcu sevgilisi Justin Verlander ile geldi. Ünlü modelin giydiği elbise ise gecede ilgi odağı oldu. Upton, kutlamanın yapılacağı kulübe girmeden önce basın mensuplarına uzun uzun poz verdi.

Upton, giydiği siyah transparan elbisesiyle de cesaretini gözler önüne serdi. Kate ve Justin yaklaşık 3 yıldır aşk yaşıyor.

Kate Upton kimdir?

10 Haziran 1992 tarihinde St. Joseph, Michigan'da doğan Kate, çocukluğunu Florida Melbourne'da geçirdi. 3 kardeşi olan ünlü modelin amcası olan Fred Upton, ABD Michigan 6. kongre bölge temsilcisi. İyi bir at binicisi olan Upton'ın binicilik yarışmalarında dereceleri bile bulunuyor.

Kate, 2008 yılında Miami Elite Model Management ile anlaşma imzalayarak New York'a taşındı ve IMG Models'e katıldı. İlk modelliklerini Garage ve Dooney & Bourke'de yapan Upton 2010 yılında Guess'in yeni yüzü oldu. 2011 yılında ise Sports Illustrated Swimsuit Issue dergisinde yılın çaylağı seçildi ve daha sonra 2012′de derginin kapak kızı oldu. O günden günümüze Beach Bunny ve Victoria's Secret için modellik yapmaya başlayan Kate Upon Haziran 2011′de ise Esquire dergisi tarafından "Yazın Kadını" seçildi.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir