2 Haziran 2016 Perşembe

Seren Serengil tüp mide ameliyatı mı oldu?

Kıvrımlı vücuduyla bilinen Seren Serengil, günden güne eriyor... Ünlü oyuncu tüp mide ameliyatı yöntemiyle mi zayıflıyor?


Seren Serengil’in hayalindeki kiloya kavuşmak için geçtiğimiz ay ‘Obezite cerrahisi’ denilen yönteme başvurup, ‘Tüp mide ameliyatı’ olduğu iddiası doktorları birbirine düşürdü.
Temiz magazin’in haberine göre, Seren Serengil’in Fatih Ürek ve Işın Karaca’nın da ameliyatlarını gerçekleştiren Doç. Dr. Hasan Altun tarafından ameliyat edildiği iddia ediliyor. Ameliyat olduğu iddia edilen Serengil’in ameliyat sonrası 11 kilo verdiği ve incelmiş haliyle fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaşmaya başladı.

DOKTORLAR İKİYE BÖLÜNDÜ

Seren Serengil’in zayıflama ameliyatı geçirdiğini yazılı basından öğrenen Op. Dr. Murat Üstün, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Serengil’in ameliyat olabilecek kriterlerde olmadığı hatta Seren Serengil’in kendisine başvurduğunu ve ameliyatını kabul etmediklerini ifade etti.
İşte Op. Dr. Murat Üstün’ün o cümleleri: “Bugün medyada Seren Serengil’in de tüp mide ameliyatı olduğu yönünde haberlere rastladım. Bize de danışılan; ama obezite cerrahisi sınırında olmadığı için ameliyatını kabul etmediğimiz Seren’e, ameliyat yapılmış olması ülkemizde obezite cerrahisinin gerçekten de tehlikeli bir trend patlaması yaşadığının kanıtıdır. Muhtemelen reklam olsun diye endikasyonsuz ameliyat yapılması suçtur! Bu da suç duyurusudur!”


Op. Dr. Murat Üstün’ün “Suç duyurusu” olarak belirttiği cümlelerine ünlülerin zayıflama ameliyatlarını yapan (Liv Hospital’ın doktoru) Doç. Dr. Hasan Altun’dan da cevap geldi. İşte Altun’un kendisini ve hastanesini savunarak yaptığı o açıklama: “Sanatçı Seren Serengil, hastanemizde tüp mide ameliyatı olmuştur. Bu haber duyulduktan sonra bazı doktor arkadaşların gereksiz çıkarımlarda bulunup, sosyal medyada hasta ve merkezimiz hakkında yorumlarda bulunduğu görülmüştür. Hastanemizde bir kurul vardır. Bu kurul tarafından hastalar uygunluk açısından değerlendirilerek, ameliyata alınmaktadır. Bu yazıları yazan meslektaşlarımızın öncelikle Bariatrik Cerrahi Endikasyonlarını gözden geçirmelerinde fayda olacağını düşünüyorum.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir