23 Temmuz 2016 Cumartesi

Ceren El Roman ve Mehmet Ali Erbil aşk yaşıyor

Ceren El Roman, Rafet El Roman’la sürüncemede kalan ayrılık hikayesine noktayı, ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’le koydu.


Bir süredir Rafet el Roman ile Ceren Kaplakarslan'ın arasının bozuk olduğu konuşuluyordu. Oya Aydoğan'ın cenaze törenine parmağında alyans olmadan katılan Ceren El Roman, iddiaya göre ünlü şarkıcının ilk evliliğinden olan kızları Su Elnur ve Şevval ile anlaşmazlık yaşamıştı. Bu durum Ceren El Roman'ın eşinin annesi ve kızkardeşiyle de arasını bozdu. Ceren El Roman, evini terk edip babası Attila Kaplakaslan'ın yanına gitti. İki aydır ayrı yaşadıkları konuşulan çiftin yakın çevresi, ikilinin karar aşamasında olduklarını belirtmişti. Ceren El Roman konuyla ilgili “Zamanı gelince bir açıklama yapılır” derken, Rafet El Roman boşanma sorularına yanıt vermek istememişti.

KIBRIS’TA AŞK TATİLİ

Taraflar arasında bu gerginlik sürerken Uçankuş TV, 27 yaşındaki Ceren El Roman'ın, 59 yaşındaki Mehmet Ali Erbil'le birlikte olduğunu ortaya çıkardı. İkili Erbil’in Yeniköy’deki evinde yakaladı. Takibe alınan çift, sonrasında Kıbrıs’ta bir aşk tatiline çıktı. Erbil'le başbaşa tatil yapan Ceren El Roman, artık ilişkisini belli edercesine kaldıkları Kıbrıs'taki otelden görüntüler paylaşıyordu. Ceren El Roman, daha önce de Erbil'in evinin civarındaki mekanlardan ve Tarabya'dan yer bildirimi yapıyordu. Böylece adeta aşkını ilan etmek ister gibiydi.


RAFET’İN TEPKİSİ NASIL OLDU?

Rafet El Roman, araştırmaları sonucu arasının bozuk olduğu eşinin Mehmet Ali Erbil'le beraber olduğunu öğrendi ve Ceren'i aramaya başladı. Rafet El Roman'ın sürekli aradığı Ceren El Roman'a “Doğru mu, sen gerçekten Mehmet Ali Erbil'le mi berabersin?” diye sorduğu, genç kadının da artık telefonları açmadığı öğrenildi. Mehmet Ali Erbil'le Ceren Kaplararsalan, şu günlerde Kıbrıs'ta tatillerine devam ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir