22 Ağustos 2016 Pazartesi

25 kilo veren Seren Serengil tanınmaz halde

Bir dönem televizyonda magazin programı sunan sonrasında ortadan kaybolan Seren Serengil 3,5 ayda 25 kilo verdi ve görenleri şaşırttı. Mide ameliyatı olan Seren Serengil, verdiği kilolarla beraber daha düzgün bir fiziğe ve sağlığına kavuştu.


Geçtiğimi aylarda mide küçültme operasyonu geçiren Seren Serengil, ameliyata nasıl karar verdiğini açıkladı. Ameliyat olmaya yüksek tansiyonu nedeniyle karar verdiğini söyleyen Seren Serengil, ğç kere acil servise kaldırıldığını ve rejim yapamadığı için de ameliyat olmayı tercih ettiğini açıkladı. İnsülin direnci olduğunu söyleyen Seren Serengil, doktorunun da hemen ameliyat olması için onay verdiğini belirtti. Ameliyatla beraber hayatının değiştiğini söyleyen Seren Serengil, tansiyon sorununun ortadan kalktığını belirterek, iyi ki mide ameliyatı olmuşum ifadelerine yer verdi.


Şuan son derece sağlıklı olduğunu söyleyen Seren Serengil, tansiyon rahatsızlığı yüzünden bu ameliyatı yaptırdığını belirtti. Seren Serengil zor bir ameliyat süreci geçirdiğini belirterek 1 yıl boyunca narkoz almaması gerektiğini açıkladı. Haftada 3 gün spor yaptığını söyleyen Seren Serengil, çok kilosu olmadığı için deformasyon da olmadığını ifade etti. Her gün yürüyüp yüzdüğünü söyleyen Seren Serengil, vücudundaki deformasyonlar için estetik yaptıramayacağını, çünkü narkoz almaması gerektiğini söyledi.

Kendini sevmeye başladığını söyleyen Seren Serengil, önceliği her zaman kendine verdiğini söyleyerek toleranslı olmadığını açıkladı.

Seren Serengil fotoğrafları...

























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir