1 Eylül 2016 Perşembe

Seda Akgül eleştirilere bikinili fotoğraflarıyla cevap verdi

Verdiği kilolarla çok konuşulan ünlü sunucu Seda Akgül, bu kiloları ameliyatla verdiğini iddia edenlere sosyal medya hesabı üzerinden bikinili fotoğraflarını paylaşarak cevap verdi.


Ünlü sunucu Seda Akgül 6 ayda verdiği 25'in üzerinde kiloyla çok konuşulmuştu.
Fit bir görünüme kavuşan Akgül, kilo vermeye devam ederek bu yaz bikini halde objektife yakalandı.
Son haliyle kendine bırakan ünlü sunucu sürekli doğal yöntemlerle kilo verdiğini yinelemesine rağmen mide ameliyatı olduğuna dair eleştiriler almaya devam ediyor.

Bu eleştiler karşısında sinirlenen Akgül Instagram hesabından bu yaz çekilen bikinili fotoğraflarını paylaşarak iddialara sert bir cevap verdi.


İşte Seda Akgül'ün o paylaşımları;

"Bu fotoyu basında da yer aldığı ve mide ameliyatı dedikodularına son vermek için paylaşıyorum. Yoksa mayolu foto paylaşmak adetim değildir. Mide ameliyatında ortalama 8 endoskobik iz olur ve nekahat dönemi ağırdır. Mesai arkadaşlarım şahittir. Foto da filtresiz ve fotoshop'suz güneş altındadır. Ameliyat gerekenler mutlaka dağlık için yaptırabilir. Ama ben de durum bu."


"Ayrıca tombulken kilolu diye eleştirip zayıflayınca zayıfsın diyenler... Kendimi harika hissettiğim bir formdayım. Kimse beğenmek zorunda değil. Allah hepimize beden ve akıl sağlığı versin. Darısı iyi hissetmeyenlerin başına"





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir