23 Ekim 2016 Pazar

Gökhan Alkan'dan aşk itirafı!

Emre Saygı’nın Younow’dan canlı yayınlanan Türkiye’nin ilk interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, ünlü oyuncu Gökhan Alkan oldu. ‘Seviyor Sevmiyor’ dizisinin başrol oyuncusu Gökhan Alkan, canlı yayında Emre Saygı’nın ve sosyal medya takipçilerinin sorularına samimi açıklamalarda bulundu.


Hayallerimin Peşine Düştüm

İleride oyunculuğun yanında albüm çıkartmak istediğini belirten Gökhan Alkan ‘Albüm çıkarmak da benim çok büyük bir hayalim, bütün hayallerim için bu zamana kadar savaştım. Bir hayal kuruyorsun, o hayal öbür hayale kapı açıyor. Bu böyle devam ediyor, amaç ona erişmek için elinden gelen her şeyi sonuna kadar yapabilmek. Ben onun için çabalıyorum. Hayallerimin peşine düştüm. Yoksa bende sigortalı bir işte çalışabilirdim” dedi.

Akan Nehre Set Koymam

Özel hayatı hakkında konuşan ve aşkı yorumlayan Gökhan Alkan “Bence akan nehrin önüne set koymamak lazım. Bu nehir akacak ve denizine ya da okyanusuna kavuşacak. O yüzden benim öyle, işte kıstaslar belirliyim, esmer olsun, sarışın olsun, gözü şöyle olsun, boyu böyle olsun gibi kaygılarım yok. Çünkü aşk böyle değil, yani bence. Bu tabi ki Gökhan Alkan’ın şahsi fikri; sevgilinin böyle bir şey olmadığını, bunların temeli olan saygının böyle bir şey olmadığını yaşamış bir adamım. Yaşadım. Haliyle de bence yanımdaki kadının beni etkileyen tarafı, olabildiğince doğal ve olabildiğince benim hem kalbime hem de aklıma dokunabiliyor olması” dedi.

Muhabbet Adamıyım

Gökhan Alkan “Ben seve seve, her türlü muhabbetten uzak kalmayan bir adamım. Çünkü kime ne kadar dokunursan, kimden ne kadar yeni şey öğrenirsen bunun bana büyük bir getirisi olduğuna inanıyorum. Yani insanlarla sohbet, muhabbet. Ben böyle, muhabbet adamıyım. Bana yeter ki erişsin” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir