5 Ekim 2016 Çarşamba

İlker Kaleli: Ayrılık da evlilik de yok!

Kanal D ekranlarında yayınlanan Poyraz Karayel dizisinde Burçin Terzioğlu ile başrolü paylaşan İlker Kaleli, ayrılık iddialarına yanıt verdi. Önceki gün yeni reklam yüzü olduğu markanın basın toplantısında soruları yanıtlayan Kaleli; 'Ayrılmadık, çok mutluyuz' dedi.


Toplantıda ilk olarak İlker Kaleli'nin gerçek yaşantısından esinlenen bir reklam filmi gösterildi. Daha sonra hikayenin aslını paylaşan Kaleli, oyuncu olmadan önce garsonluk yaptığı söyledi. İşte ünlü oyuncunun açıklamaları:


GARSONLUK YAPARKEN, OYUNCU OLDUM

Bu reklam, benim oyunculuk sürecimin başlangıcını konu alıyor, yani yüzde 98 gerçek. Bebek Lucca'da garsonluk yaparken oyuncu olmaya karar verdim.


İNGİLTERE'YE GİTTİM

O dönemde dünyaca ünlü Londra Müzik ve Drama Sanatları Akademisi LAMDA'nın sınavlarının olduğunu öğrendim. Başvuru için son iki gündü. İşi şansa bırakmamak adına ilk uçakla İngiltere'ye gittim.

BİR HALUK BİLGİNER, BİR DE BEN VARIM

4 bin başvuru arasından kabul edilen 25 kişi arasına girdim. Dört yıllık bir okul. Türk olarak o okuldan mezun olan bir Haluk Bilginer, bir de ben varım. Bu arada Londra'da çok zor bir dönem de yaşadım.

Oyunlarda giydiğimiz kostümleri, hayır kurumlarının sokaklarda açtığı ücretsiz kıyafet tezgahlarından temin ettim. O tezgahlardan aldığım kıyafetleri tamir edip kostüm yapıyordum.


BURÇİN'LE AYNI EVDE KALMIYORDUK

Kaleli, toplantıda Mavi'yle yaptığı işbirliğinin yanı sıra özel hayatıyla ilgili sorularla da karşılaştı. Ünlü oyuncu, Kanal D'nin sevilen dizisi "Poyraz Karayel"de başrolü paylaştığı sevgilisi Burçin Terzioğlu'ndan ayrıldığı iddiasıyla ilgili şöyle dedi:


EVLİLİK YOK

"Burçin'le çok güzel bir birlikteliğimiz var, yazıldığı gibi bir ayrılık olayı yaşanmadı. Evleri ayırdılar diye haber yapıldı ama biz zaten aynı evde kalmıyorduk ki... Evlilik de ayrılık da gündemimizde değil. Böyle çok mutluyuz."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir