22 Kasım 2016 Salı

Amber Heard davalık oldu

Amber Heard, yeni bir dava ile gündemde.


Eşi Johnny Depp ile olaylı bir şekilde boşanan ve adı bir süre boşanma davasıyla gündeme gelen oyuncu Amber Heard, bu kez yeni bir dava ile gündemde.  Martin Amis uyarlaması bir film olan ‘Londra Fields’de rol  alan Heard’a yapımcılar tarafından “performans ve promosyon yükümlülüklerini ihlal” ettiği gerekçesiyle suçlanarak 10 milyon dolarlık bir dava açıldı.


Pazartesi günü, film yapımcıları Hanley ve Gertner’ın avukatları Los Angeles Yüksek Mahkemesine bir dilekçe sundu ve 24 sayfalık belgede, Amber’in uygun olmayan davranışlarda bulunduğu, gizlilik yükümlülüklerini ihlal ettiği, bazı oyunculuk yükümlülüklerini yerine getirmede başarısız olduğunu ve tanıtım sözleşmesine uymadığı iddia edildi.


Martin Amis’in çok satan romanından uyarlanan London Fields, stilistik ve noir gizem türü bir zamanda geçen, durugörü yeteneği ile kendi cinayetini öngören Nicola Six’i konu alıyor. Ölümcül ve cazibeli bir kadın olan Nicola, Billy Bob Thornton, Theo James ve Jim Sturgess’tan birinin kendi katili olacağını bilerek onları kaotik bir örümcek ağının içine çekiyor. Psiko seksüel yapımın kadrosunda Amber Heard’ün yanı sıra eski eşi ünlü oyuncu Johnny Depp, Jason Isaacs, Cara Delevingne ve Jaimie Alexander gibi yıldız isimler alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir