16 Kasım 2016 Çarşamba

Arda Turan Ebru Şallı yazışmaları: Açıklama geldi

Eski mankenlerden olan Şallı'dan önemli açıklama. Arda Turan Ebru Şallı yazışmaları sosyal medyada paylaşılınca, twitter ve instagram’da gündemin birinci sırasına yerleşti. Turan’a milli maç üzerinden eleştiriler geldi, Şallı’ya ağır eleştiriler yapıldı. Ebru Şallı, instagram sayfasından açıklama yaptı.


Magazin ve futbol dünyasında iki ünlü ismin “sahte” yazışmaları sosyal medyada yankılandı, birçok insan Arda Turan’a ve Ebru Şallı’ya ağır eleştiriler yaptı. Peki bu sahte yazışmalar neydi?

YAZIŞMALAR

Turan: Günaydın, özledim seni neredesin:)

Şallı: Yoldayım

Turan: Hoşbulduk, ne zaman dönüyorsun:)

Şallı: Yarın akşam. Sen de pazartesi değil mi.

Turan: Evet pazartesi sabah. Göremeyecek miyim seni:))

Turan: Merak ettim, foto at çekimden

Şallı: Atacağım, güzel bir plaj burası. Bakalım nasıl olacak, atarım foto.

Turan: İyi olur, sen her şeyin iyisini yaparsın. Kolay gelsin.

EBRU ŞALLI'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Bu yazışmalar Ekşi Sözlük, Twitter ve İnstagram’da paylaşıldı, insanlardan sert ve ağır eleştiriler geldi. Gerek Ebru Şallı’dan gerek Arda Turan’dan resmi bir açıklama gelmeyince, bu yazışmaların “gerçek” olduğu sanıldı. Dün Ebru Şallı instagram sayfasından önemli bir açıklama yaptı.

Şallı “Twitter ve instagram hesaplarım hacklenmiştir. Instagram şu an geri almış bulunuyoruım. Twitter’ı henüz geri alamadık. Son 6 saattir twitter hesabımdan yazılan yazılara itibar etmeyiniz. Basın ve takipçilerime duyurmak isterim." yazısını instagram sayfasında paylaştı.

Bu mesajı yayınladıktan kısa bir süre sonra Ebru Şallı şu açıklamayı yaptı: Sosyal medya hesabım hacklenmiştir. Instagram'ı geri aldık fakat Twitter hala bende değil. Gün boyu benim ağzımdan bazı yazılar Twitter'dan yazıldı ve silindi. Bu benim yıllardır dişimle tırnağımla kurduğum kariyerimi yok etmeye yönelik bir saldırıdır. Bazı yazışmalar, isimler değiştirilerek sunuluyor. İki çocuk annesi bir kadın olarak hem takipçilerimden, hem beni seven ve güvenen hem de yıllardır beni tanıyan basın mensubu arkadaşlarımdan bu konuda hassasiyetli ve vicdanlı davranmalarını rica ediyorum.

Saygılarımla.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir