22 Kasım 2016 Salı

Gülben Ergen'in yuvasını yıkan 3 sebep!

Sürpriz bir şekilde boşanma kararı alan Gülben Ergen ve Erhan Çelik'in evliliğini bitiren nedenler ortaya çıktı. Renkli Sayfalar programının iddiasına göre çiftin bu kararı almasında 3 faktör etkili olmuş.


Geçtiğimiz hafta sonu önce Erhan Çelik ardından da Gülben Ergen'in sosyal medya hesaplarında boşanacakları yönünde yayınladıkları mesajlarla boşanma davasına kadar giden ayrılık herkesi şaşırtmıştı. Gülben sosyal medya hesabından 'Yoluma tek başına devam etmeye karar verdiğim doğrudur. Kararım en hayırlısıdır' notunu paylaşırken, Erhan da 'Kendimizi daha fazla birlikte yaşamaya zorlamanın doğru olmayacağından hareketle boşanma davası açtım' ifadelerine yer vermişti.

PEKİ NEDEN BOŞANIYORLAR?

Bu ayrılık kararı sonrası çiftin boşanma gerekçeleriyle ilgili farklı iddialar ortaya atılmıştı. Ancak çiftin ayrılık haberini ilk kez duyuran 'Renkli Sayfalar' programında çifti boşanmaya kadar götüren farklı gerekçeler sıralandı.


BİRİNCİ GEREKÇE;

Erhan Çelik işi gereği Ankara'ya yerleşmek zorunda kaldı. Sadece hafta sonu İstanbul'a gelen Çelik'in eşi Gülben Ergen bu arada çok yalnız kalıyordu. Erhan Çelik 'Sen Ankara'ya gel' önerisinde bulunsa da ünlü şarkıcı gerekçe olarak 3 oğlunu gösterdi. Daha sonra Çelik işini İstanbul'a taşısa da kriz devam etti.

İKİNCİ GEREKÇE

Gülben Ergen sıkıntılarını eski eşi Mustafa Erdoğan'a anlatmaya başlamıştı. Ergen-Erhan Çelik çiftine yakın bir isim, ayrılığın nedenini açıkladı. İddiaya göre; ipleri ünlü sanatçının eski eşi Mustafa Erdoğan'la çok sık görüşmesi kopardı.


ÜÇÜNCÜ GEREKÇE;

Tüm bunların yanında çiftin ayrılığının asıl sebebi her iki ünlünün eski evliliklerinden olan çocukları. Erhan Çelik'in bir, Gülben Ergen'in de 3 oğlu var. Çelik'in yakınlarına ''Ben çocuğumla yaşayamıyorum. Gülben'in çocukları ile yaşıyorum'' demesi bardağı taşıran son damla oldu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir