16 Kasım 2016 Çarşamba

Serdar Ortaç: Karısı tarafından terkedilmiş bir adam olacağım

2014 yılında İrlandalı manken Chloe ile hayatını birleştiren Serdar Ortaç, evliliğinde yine kara bulutlar dolaşıyor!

Serdar Ortaç’ın eşi Chole, Amerika’daki projeleri için Türkiye ile Amerika arasında mekik dokuyan Chole’nin orada bir ajans ile sözleşme imzalaması üzerinde çift arasında gerginlik yaşandı.


Renkli Sayfalar’ın haberine göre; kariyerini daha iyi seviyelere taşımak istediğini söyleyen Chole, Türkiye’de kalamayacağını Serdar Ortaç’a şu sözlerle anlattı.


İstanbul’daki evi satalım. Miami’den ev alıp oraya yerleşelim. Türkiye’de kalmak istemiyorum.
Benim için gelecek orada. Ya benimle gelirsin ya da ben giderim. Bu da evliliğimiz için iyi olmaz. Sen bilirsin.


Bu açıklamaların ardından Chole, Miami’ye gitti. Türkiye’de yalnız kalan ve paniğe kapılan Sedar Ortaç işlerini yoluna koyar koymaz Miami’ye gitti.

Yolculuktan bir gün önce ise Serdar Ortaç şu sözleri dile getirdi. Evlilikte yol ayrımına girdik. Karım Miami’den 400 bin dolara villa bulmuş İstinye’deki evimi satıp oradan ev almamızı Amerika’ya yerleşmemizi istiyor. Gidersem sokakta gitar mı çalacağım. Serdar Ortaç’ı orada kim takar? İşlerim kariyerim ne olacak?


Karımı da kaybetmek istemiyorum. Önümüzdeki 1 hafta içinde karar alacağız. Ya oraya yerleşeceğiz. Ya da ben Türkiye’ye yalnız döneceğim. Karısı tarafından terkedilmiş bir adam olarak burada kalacağım. Çıldırmak üzereyim.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir