19 Aralık 2016 Pazartesi

Demet Akalın'dan Murat Dalkılıç'a şok sözler!

Demet Akalın ve Murat Dalkılıç arasındaki kriz büyüyor..
Yılbaşı'nda Azerbaycan'da konser verecek olan Demet Akalın ile Murat Dalkılıç'ın arası açıldı. İkilinin uçak krizi yaşadığı dün basına yansıdı. Bakü'de birlikte konsere verecek olan Demet Akalın ve Murat Dalkılıç ikilisi İstanbul'daki konserlerine yetişebilmek için birlikte özel uçak kiralamaya karar verdi. Fakat Murat Dalkılıç, Bakü'ye eşi Merve Boluğur ve ailesini de götürmek isteyince ikili arasında kriz çıktı.

Bu gelişmeler sonrasında Demet Akalın, Murat Dalkılıç ile beraber gitmekten vazgeçti. Demet Akalın kendisine ayrı bir uçak tahsis ederken Murat Dalkılıç'a da İstanbul'daki konseri organize eden şirket özel uçak tahsis etti.

TWEET ATTI!
Bu gelişmenin basına yansımasının ardından bir kriz daha patlak verdi. Bu kez ikili arasında afiş krizi çıktı. Demet Akalın, Twitter hesabından şu tweet'i attı:

@DemetAkalin
Simariklik para etmez!kidem diye bisey var! Elbetteki ilanda arkamda kalicaksin yok daha neler noldu oglum sana kendine gel!
Demet Akalın'ın bu tweet'i Murat Dalkılıç'a attığı iddia edildi. Bakalım Murat Dalkılıç'ın güzel şarkıcıya cevabı ne olacak?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir