1 Ocak 2017 Pazar

Ünlülerden terör saldırısına tepki

İstanbul Ortaköy'de bir gece kulübüne düzenlenen terör saldırısına sosyal medyada tepki yağdı. Ünlü isimler teröre lanet yağdırdı. 

İşte o paylaşımlardan bazıları...
MURAT BOZ
"Daha "Mutlu Yıllar" diyeli birkaç saat olmuşken gecemizi karartan karanlık zihnin Allah belasını versin."
OKTAY KAYNARCA
"Bu karanlık kadar karanlıklarla sizi doğurup büyütüp, bu dünyayı karartmaya çalışanlar, şimdi gidin çocuklarınızın yüzüne bakın ve deyin ki biz dün gece gözümüzü kırpmadan Allah adına Allahın kullarını hiç bir suçları yokken katlettik ki cennete gidebilelim,dünyayı cehenneme çeviriyoruz ki bize cennet bahşedilsin.Ama unutmayın Allahın adaleti bu dünyada yaşattıklarınızı size bu dünyada yaşatmak üzeredir.. ,Sonsuza kadar karanlıklarda kalın ve gün yüzü görmesin soyunuz sopunuz yedi ceddiniz...Şerefsiz korkak cahil pis çirkin iğrençsiniz ve tarihe böyle geçeceksiniz...Savaşın bile bir şerefi namusu vardır ama siz namustan dinden kitaptan imandan habersiz büyütülmüş zavallılarsınız.. Canımızı yakıyorsunuz,birlik oldunuz dünyanın bütün şerefsizleri birlik oldunuz canımızı yakıyorsunuz ama acılarımız bizi daha da birarada tutacak ve acımız bizi daha da güçlendirecek,hepinizi karanlık çukurlarınıza gömecek kadar kinliyiz ve korkmuyoruz.. Milletimizin başı sağolsun...."
ARDA TURAN
"Canımız yanıyor evet ama birleşeceğiz, kenetlenip tek yürek olup teröre geçit vermeyeceğiz. Başın sağolsun Türkiyem..."
HADİSE
"Yeni yıla dair tüm iyi dileklerimi yok ettiniz.Tek dileğim yok olmanız!
Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza şifa ve bu acıyı en derinden yaşayan yakınlarına sabır diliyorum!"
PAULO COELHO
Dünyaca ünlü yazar Coelho, Twitter hesebından "We are İstanbul" yazarak Türkiye'ye destek oldu.
ESRA EROL
"İnsan,insana düşman!Sürekli nefret söylemi,kutuplaştırıcı ayrıştırıcı söylemler bravo! Düşün,yiyin birbirinizi sonumuzu getirin! Bıktım artık"
ACUN ILICALI
"Masum insanlara yapılan terör saldırısını nefretle kınıyorum. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim‬."
CEM YILMAZ
"Yazıklar olsun"
AJDA PEKKAN
"Lanet olsun ..Olenlere rahmet yaralilara acil şifa dilemekten baska elimizden birsey gelmiyor..Guzel vatanimi Allah korusun.."
LINDSAY LOHAN
"Tam şu anda hepimiz Türkiye için dua edebilir miyiz ve mülteciler ve acı çeken tüm uluslar için yan yana durabilir miyiz"
HAKAN HATİPOĞLU
"Bak kalleş; biz kimseye benzemeyiz. Bizim dedelerimiz her dine kucak açmış beraberce yaşamış savaşçı yeniçerilerdi, imparatorlardı, sultanlardı.
Biz Atatürk'ün çocuklarıyız kalleş.
Çanakkale'de, Sarıkamış'ta, Antep'de nicelerine direndik bozamadılar... Bize karşı birleşmiş olan tüm hainler, kalleşler;
Savunmasız, masum insanları hedef almak mı insanlık? Hangi ideolojiyi hangi dini savunuyorsunuz? Yaymak istediğiniz anlayış bu mu? Böyle mi varacaksınız hedeflerinize şerefsizler!? Ben devletimin, askerimin, polisimin, arkadaşımın, kardeşimin sonuna kadar arkasındayım.
Ölenlere Allahtan rahmet, yaralılara da acil şifalar dilerim.
Türk Milletinin başı sağolsun.
Başaramayacaksınız
Bölemeyeceksiniz"
EBRU GÜNDEŞ
"Yeni yıla da karanlık soktular bizi... Bizler yeni yılın ilk doğanları haberi ile mutlu olurduk eskiden şimdi ise 39 şehit, 64 yaralımız var yüreğimiz acı dolu ve yine karanlık bir yeni gün..."
VOLKAN KONAK
"İstanbul'da yaşanan terör saldırısı sonucu yaşamını yitiren insanlarımızın, ailelerinin ve milletimizin başı sağolsun...!"
KEMAL DOĞULU
"Yilin ilk saatinde sehrin göbeginde ölmeye devam ediyoruz...Allah'im ne olur yeter!!!"
TUĞBA ÖZAY
"Ne diyeceğimi bilemiyorum ! Çok üzgünüm ! Böyle bir günde İstanbul'un en gözde eğlence yerinde bu katliamın yapılması bilinçli ve büyük bir gözdağıdır ! Kaybettiğimiz vatandaşlarımıza rahmet, ailelerine sabır, yaralılara acil şifalar diliyorum ... Orada bulunan arkadaşlarım var ise lütfen özelden bilgi versin .. Çok geçmiş olsun Türkiye ... Bu ülke yenilmeyecek bu ülke bu oyunlara boyun eğmeyecek"
BUSE TERİM
"İçimden hiç bir şey gelmiyor.. Hiç.."
ONUR BÜYÜKTOPÇU
"Yazıklar olsun... Vicdansızlar..."
OĞUZHAN KOÇ
"2016'yı bitirince bitmiyo demek ki bu bela..lanetlemekten de bıktık..bir çözüm istiyoruz artık..!"
YOLANTHE CABAU
"İstanbul"
GÜLBEN ERGEN
"Yazıklar olsun..."
ÇAĞLA ŞIKEL
"Allahım nasıl olur"
ATA DEMİRER
"Birlikte ve sağlam duralım"
BURCU ESMERSOY
"Allahim!"
KERİMCAN DURMAZ
"Ülkemizin başı sağolsun. Vefat edenlerin ailelerine canı gönülden baş sağlığı, yaralılara Allah'tan şifa diliyorum. Bu hain saldırıyı şiddetle kınıyorum. Çok üzgünüm, çok güzel bir yıla merhaba dedik. Helal olsun!"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir