12 Mart 2017 Pazar

Hülya Avşar Cup Tenis Turnuvası başlıyor

Tenis Sporunun kalbi yine 12 gün boyunca Hülya Avşar Cup ’ta, Estetik International ana sponsorluğunda, Akatlar Clubsporium’da atacak.

Estetik International Hülya Avşar Cup Senior Tenis Turnuvası 16-26 Mart tarihleri arasında İstanbul Akatlar Clubsporium tesislerinde gerçekleşecek. Bu sene 29.’su gerçekleşecek olan Estetik International Hülya Avşar Cup Senior Tenis Turnuvasına son başvuru tarihi 14 Mart 2017.
Tenisseverler turnuvaya!
“Sporun ve sporcunun daima yanındayız ve yine, yeniden beraberiz” diyen Estetik International Sağlık Grubu Kurucu Başkanı Estetik Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur, tüm tenisseverleri turnuvaya beklediklerini ifade etti.
Gençlere destek için
“İhtiyaç sahibi başarılı, yetenekli çocuk ve gençlere eğitim desteği vermek amacıyla, uzun yıllardır farklı şehirlerde düzenlenen Hülya Avşar Cup Tenis Turnuvaları’ndan elde edilen gelirin tamamı burs fonlarına aktarılıyor. Bugüne kadar sayısız gence burs olanağı sağlayan bu organizasyonun ana sponsoru olmaktan da mutluluk duyuyoruz” diyen Op. Dr. Bülent Cihantimur ayrıca tüm katılımcılara başarılar diledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir