1 Nisan 2017 Cumartesi

Aysun Kayacı şimdi ne yapıyor?

Eski model, oyuncu ve sunucu olan Aysun Kayacı bir anda ortadan kayboldu. İşte Aysun Kayacı'nın yeni hayatı ile ilgili bilinmeyenler...

Bir dönem sözleriyle gündemden düşmeyen Aysun Kayacı yıllardır ortalarda görünmüyordu. Bundan beş yıl önce, tam kariyerinin zirvesindeyken aniden ortadan kayboldu.

2000'li yılların popüler mankeni ve dizi oyuncusuydu Aysun Kayacı, ancak son zamanlarda tartışma programlarındaki konuşmalarıyla dikkat çekmeye başlamıştı.

Aysun Kayacı, bir tartışma programında "Ben vergi veriyorum niye vergisini vermeyen, çok özür dilerim herkes üstüme gelecek ama kalıp olarak söylüyorum, 'dağdaki çoban'la benim oyum eşit mesela.

Niye? Hiç vergisini vermeyen biriyle niye benim oyum eşit. O benim kadar duyarlı benim kadar sorumluluk sahibi bir şekilde yaklaşıyor mu acaba" diye konuşarak Türkiye gündemine oturmuştu.

Henüz 15 yaşındayken fuarlarda stand görevlisi olarak kariyerine başladı Kayacı. O kadar güzel ve özgün bir görünümü vardı ki, moda ajanları da onu keşfetmekte gecikmedi. 2000'li yıllarda mankenliğe başladı. Kısa sürede bu alanda zirveye çıktı. 2000 yılında ise meslek hanesine bir de oyunculuğu ekledi.

Zehirli Çiçek dizisi onun bu anlamdaki ilk deneyimi oldu. Türkiye'nin en uzun süre yayınlanan dizilerinden biri olan 'Doktorlar'da da kamera karşısına geçti.

Kayacı, reklam filmlerinde oynadı, TV yarışmalarında sunuculuk yaptı. Son olarak bir kanalda yayınlanan sohbet programında kamera karşısına geçti. Aysun Kayacı, sonra aniden ortadan kayboldu.

Ne kamera karşısında ne de ünlülerin gittiği mekanlarda göründü. 27 Mart 2012'de bankacı Efe Kapancı ile evlenip Londra'ya taşındı.

Son haberlere göre Kayacı, Türkiye'ye dönmeyi düşünmüyor. Bankacı eşi Efe Kapancı ile birlikte Dubai'ye taşındı ve orada hayatını sürdürüyor. Ve Türkiye'ye dönmeyi de düşünmüyor.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir