Sayfalar

2 Haziran 2017 Cuma

70 yaşında böyle görünmesinin sırrını açıkladı

Avustralyalı iş kadını Carolyn Hartz, 70 yaşında olmasına rağmen formda vücuduyla gençlere meydan okuyor. Peki Hartz’ın böyle görünmesinin sırrı ne?

Hartz, neredeyse yaşının yarısından daha genç gözüküyor... 28 yıl önce diyabet rahatsızlığı belirtileri gözüken Hartz'ın o gün hayatında bir daha şeker yememe kararı aldığı belirtiliyor.
"Yediğiniz şeylere dikkat etmelisiniz. Bu birinci kural. İkinci kural ise ayaklarınızı sürekli hareket halinde tutmalısınız."

Fakat, 70 yaşındaki Hartz'ın bu açıklamalarına internetten tepki gedi. Birçok internet kullanıcısı, Hartz'ın 'sahte diş ve göğüse' sahip olduğu yorumunda bulunarak, 70 yaşındaki kadının güzelliğinin kandırmaca olduğunu öne sürdü.
Lori Temel isimli bir kullanıcı, "Gerçekten Hartz çok güzel gözüküyor fakat yüzüne yaptırdığı estetik gerçekten çok başarılı. 70 yaşındaysanız bu şekilde göğüsleriniz olamaz, bunun şekerle alakası yok" yorumunda bulundu.

Barrie Sellars isimli bir kadın ise, 28 yıldır şeker kullanmadığını söyleyen Hartz'ın bir tatlandırıcı şirketinin sahibi olduğunu aktardı.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder