9 Ağustos 2017 Çarşamba

Meşhur şarkıcı, intiharın eşiğinde

Nothing Compares 2 U ve Feel So Different gibi şarkılarla bir döneme damga vuran İrlandalı şarkıcı Sinead O'Connor'ın sosyal medyada paylaştığı video müzik dünyasını şok etti. Bipolar teşhisi konulan O'Connor, "Beni hayatta tutan doktorum" dedi.
Bir dönem müzik listelerini sallayan İrlandalı şarkıcı Sinead O’Connor, 12 dakikalık bir video yayınlayarak sevenlerini korkuttu. Bir süredir uyuşturucu tedavisi altında olan ve geçtiğimiz aylarda bir süre ortadan kaybolarak dünya basınının dikkatini çeken 50 yaşındaki yeni videosunda sinir krizi geçirirken gözüküyor.
ABD’nin New Jersey kentinin en ücra köşesinde bir motelde kaldığını söyleyen O’Connor, “Burada yalnızım ve doktorum, pskiyatristim haricinde kimsem yok. Beni bu lanet hayatta canlı tutan tek şey bu ve bu durum çok acınası. Zihinsel hastalıklar ilaç gibidir ve sizin kim olduğunuzu umursamadan hayatınızı daha kötü yapıyor” ifadesini kullandı.
Vefasızlıktan yakınan ünlü şarkıcı, “Sizi sevmesi ve sizinle ilgilenmesi gereken bütün insanlar bir anda size boktan davranıyor. Sanki bir cadı avı gibi” diyerek yaşadığı zorlukları anlattı.
O’Connor, her gün hayatta kalmak için mücadele ettiğini söylerken, “Ben bu dünyada 2 yıldır tek başıma mücadele ediyorum ve şimdi de akıl hastalığı geldi ve lanet olasıca kimse benimle ilgilenmiyor” dedi.
10 yıl önce bipolar teşhisi konulan O’Connor’ın kariyeri de son dönemde oldukça büyük darbeler almıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir