19 Eylül 2017 Salı

Taklit pozlar şöhret getirdi

Bir süredir "tam da olmak istediğim kıza dönüştüm" diyerek görev aldığı çekimlerin kamera arkasını paylaşan büyük beden model Diana Sirokai, taklit pozlar sayesinde adını daha geniş kitlelere duyurdu.

21 yaşındaki Sirokai, TV yıldızı Kim Kardashian'ın geçmişte çok konuşulan iki beyaz mayolu pozunu birebir kopyaladığı fotoğraflarını Instagram sayfasından paylaştı.
Sirokai'nin "Hepimiz farklı bedenlere sahip kadınlarız" mesajıyla paylaştığı pozları kısa sürede binlerce beğeni aldı. Diana Sirokai'nin takipçi sayısı da bu pozların ardından arttı.

Kendi tasarladığı büyük beden giyim koleksiyonu bulunan Macar model Diana Sirokai, Instagram sayfasında paylaştığı pozlarıyla kadınlara kendi bedenleriyle barışık olmaları gerektiğini öğütlüyor.
Sık sık pozlarının yanına "Başkalarının söylediği gibi "şişman" kadınlar da başarılı olabilir. Bedensel görüntünüzün sizi tanımlamasına izin vermeyin. Aklıma koyduğum her şeyi yapabilme gücüne sahibim" mesajlarıyla bedensel ayrımcılığa karşı bir duruş sergiliyor Diana Sirokai. Hürriyet






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir