30 Kasım 2017 Perşembe

Nuray Hafiftaş'tan kanser açıklaması

Kolon ve Karaciğer kanseri teşhisi konulan 53 yaşındaki Nuray Hafiftaş'ın rahatsızlığı Facebook sayfasında paylaştığı hastane fotoğrafıyla ortaya çıktı. Fotoğrafın altına “Kemoterapiye devam... Allah tüm hastalara şifalar versin inşallah. Hayırlı kandiller” notunu düşen Hafiftaş Temmuz ayında ameliyat olmuştu.
Kolon ve Karaciğer kanseri teşhisi konulan 53 yaşındaki Nuray Hafiftaş'ın rahatsızlığı Facebook sayfasında paylaştığı hastane fotoğrafıyla ortaya çıktı.
Fotoğrafın altına “Kemoterapiye devam... Allah tüm hastalara şifalar versin inşAllah. Hayırlı kandiller” notunu düşen Hafiftaş Temmuz ayında ameliyat olmuştu.
NURAY HAFİFTAŞ'TAN İLK AÇIKLAMA GELDİ
Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Magazin D' programına telefonla bağlanan Nuray Hafiftaş, yaşadıklarını anlattı:
'Şu an kolon kanseri ameliyatı başarılı geçti, karaciğer terapisi alıyorum. 5-6 gibi bir süreç daha var. 5 ay sakladım herkesten, ailemden bile 3 ay sakladım. Ben dördüncü evrede gitmişim, erken teşhis çok önemli. Hep erken teşhis derler ya çok önemliymiş. Bana herke çok moral veriyorlar. Tüm sevenlerime çok teşekkür ediyorum. İyim, alıştım. Biraz depresyona girdim zor oldu ilk başta ama şu an iyim. Ben annem ve babamla küçük bir köyde yaşıyorum. Ailemden bile 3 ay sakladım. Sessiz sedasız bir yaşam sürüyorum. Kimse aksatmasın herkes kontrollerini yaptırsın.'

Nuray Hafiftaş kimdir?
1964 yılında Kars'ta doğan Nuray Hafiftaş, ilkokulu Taksim'de okudu. İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuar Bölümü'nden mezun olduktan sonra, İstanbul Belediye Konservatuarı İcra Heyetinde 4 yıl kadrolu devlet sanatçısı olarak çalıştı. Aynı yıllarda İstanbul Radyosu'nda da sözleşmeli sanatçı olarak 4 yıl çalıştı. Şimdiye kadar 12 albüm çıkaran sanatçının 100'ü aşkın söz ve bestesi kendisine ait olan eserleri bulunmaktadır. Bunlardan "Ayrılık Nikahı", "Yalan Dünya" ve "İsyan Ediyorum"u Kibariye, "Hasret" ve "Gurbet "i ise İzzet Yıldızhan okudu.
"Yerli Liz" diye tanınan Hafiftaş, Türk Halk Müziği'ni insanlara sevdiren sanatçılardan bir tanesidir. Müzikal anlamda olsun, kişiliği ile olsun profesyonel müzik hayatına atıldığı günden bu yana çizdiği çizgiden ödün vermeyen Nuray Hafiftaş, Prestij Müzik etiketiyle piyasaya çıkan "Eyvah Gönül" albümünde İsmail Derker'le çalıştı. Sanatçının, Bilal Ercan'la beraber "Çifte Yürek" adlı halk müziği programı sunuculuğu da çalışmaları arasında bulunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir