8 Temmuz 2016 Cuma

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu kavganın arasında kaldı

Şarkıcı Hadise'nin Bodrum Yalıkavak'ta yeni açtığı mekan La Plaj Beach'te önceki gün iki grup arasında kavga çıktı. Şişelerin ve bardakların havada uçuştuğu kavgada Gülşen ile eşi Ozan Çolakoğlu da vardı. Ünlü çift yaklaşık 600 kişinin bulunduğu mekanın arka kapısından araçlarına binerek kaçtılar.


Gülşen ve Ozan Çolakoğlu çifti önceki gün Hadise'nin sahibi olduğu La Plaj adlı mekanda iki grup arasında çıkan kavganın ortasında kaldı. Çift mekanın arka kapısından kaçarken grubu sakinleştirmek ise kolay olmadı. Şişeler ve kırık bardaklarla birbirini kesen kavgacıları birbirine düşen olay ise kız kavgası...

Olay büyürken içeride bulunan 600 kişi de sağa sola kaçışmaya başladı. Olay ünlü sanatçı Gülşen ve Ozan'ın beach partide sahne almasıyla patlak verdi. İlk önce sahneye Ozan çıktı, ardından eşi Gülşen'i davet etti. 45 dakika sahnede kalan Gülşen sahneden indikten 20 dakika sonra iki grup birbirine daldı. DJ kabininden güçlükle inen Ozan kalabalığın arasından sıyrılıp eşi Gülşen'in olduğu tarafa geldi.
Binbir güçlükle kendilerini mekanın arka kapısında bekleyen araçlarına atan Gülşen ve Ozan çifti "Allah Allah bu insanlar neden böyle, güzel güzel eğlenmek varken kavga nedir? Sinirlerimiz bozuldu, ağlancak halimize gülüyoruz" diyerek olay yerinden uzaklaştılar.


Mekana daha sonra ambulans ve polis araçları gelerek durumu kontrol altına aldılar. Kavgayı çıkaran iki gurup ise kalabalığın arasına karışarak kaçtılar. Birkaç kişi ise güvenlik görevlileri tarafından yakalanarak etkisiz hale getirilip polise teslim edildi.Olay sonrası basına açıklama yapan Ozan Çolakoğlu, "Normal karşılıyoruz, genelde böyle şeyler oluyor, programın sonlarına gelmiştik. İçmesini bilemeyenler maalesef ' dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir