9 Ocak 2018 Salı

"Zeytinli Rock Festivali 2018" tarihleri açıklandı

Türkiye'nin en büyük müzik festivallerinden "Zeytinli Rock Festivali"nin 2018 tarihleri açıklandı ve festival biletleri satışa çıktı.
Türkiye'nin en büyük müzik festivallerinden "Zeytinli Rock Festivali"nin 2018 tarihleri açıklandı ve festival biletleri avantajlı ön satışa çıktı.
Milyon Yapım, Umut Kuzey’in öncülüğünde tam dört yıl önce, kamplı festival kültürü yok olmaya başlamışken Zeytinli Rock Festivali’ni yeniden hayata geçirmişti.
Birbirinden başarılı dört yılı geride bırakan festival her yıl büyüyerek ve güçlenerek Türkiye’nin gelmiş geçmiş en büyük yerli müzik festivali halini aldı.
Türk rock müziğinin geçit töreni olan Zeytinli Rock Festivali, Türkiye’nin dört bir yanında yapılan yeni festivallere ilham olurken, bir taraftan da ülkemizde kamplı festival kültürünün yerleşmesi ve gelişmesini de sağladı.
Geçtiğimiz yıl 5 gün boyunca 75’den fazla sanatçıyı ve 200.000’den fazla müzikseveri buluşturarak, Türkiye müzik festivali tarihine damga vuran Zeytinli Rock Festivali, 29-30-31 Ağustos - 1-2 Eylül 2018 tarihleri arasında Edremit Akçay Sahili’nde gerçekleşecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir