26 Ocak 2016 Salı

Ünlü çift boşanıyor mu

Angelina Jolie ve Brad Pitt ya da magazin basınının onlara taktığı isimle Brangelina çifti hakkında dört ya da beş ayda bir "ayrılıyorlar" söylentileri çıkar. Belli ki zamanı geldi çünkü geçen haftadan başlayarak bazı dedikodu sitelerinde ya da dergilerinde "Brangelina çfti boşanıyor" başlıkları yine görünmeye başladı.

Tüm bu iddialara göre Brangelina çifti zaten bir süredir işleri nedeniyle ayrı hayatlar sürdükleri için artık boşanmaya karar verdi. Ancak altı çocuklarının hatırına tatil ve bayram dönemlerinde ve kendileri için önemli olan yıldönümlerinde bir araya gelecekler.

Ünlü çift bu konuda her zamanki gibi sessiz kalmayı tercih etti. Ya da bir başka haberle dolaylı yoldan cevap verdi bu söylentilere: "Brangelina çifti Londra'ya taşınıyor. " Brad Pitt'in film çekimi için gideceği Londra'da ev arayışına giren çiftin bu kararı hem birbirleriyle hem de altı çocuklarıyla birlikte olmak için verdiği konuşuluyor.

Büyük olasılıkla bu "boşanıyorlar" söylentileri de daha öncekiler gibi asılsız çıkacak. Birkaç ay sonra da tekrar gündeme gelecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir