20 Aralık 2016 Salı

Kanye West seks kasedine 250 bin dolar ödedi

Kim Kardashian ve eşi Kanye West'in ayrılık haberlerinin ardından yeni bir bomba patladı. Kanye West'in, kendisine ait seks kasedini sızdırmakla tehdit eden akrabasına sus payı olarak 250 bin dolar ödediği öğrenildi.

Paris'te yaşadığı soygunun ardından bir süredir ortalarda gözükmeyen Kim Kardashian ve eşi Kanye West'le ilgili ortaya atılan iddia, gündeme bomba gibi düştü.

Kanye West'in, kendisini seks kasediyle tehdit eden akrabasına 250 bin dolar ödediği öne sürüldü.
İngiltere merkezli Daily Mail’in haberine göre ABD’li rap şarkıcısının kuzeni Lawrence Franklin, bu olaydan sonra West’in kendini çevresindekilerden uzaklaştırmaya başladığını ve güven problemleri yaşadığını belirtti.

Kuzen Franklin, West'in bir akrabasının ünlü şarkıcının bilgisayarında bilinmeyen bir kadınla cinsel ilişkiye girdiği bir videoyu bulduğunu ifade etti.

West'in de bunun karşılığında sus payı olarak 250 bin doları gözden çıkardığı belirtildi.
Yakın zamanda psikolojik sorunları nedeniyle hastane kaldırılan Kanye West için Franklin, “Kanye’nin çöküşü seks kasediyle başladı. İnsanlara güvenini kaybetti” dedi.

Seks kasedinin Kanye West ve Kim Kardashian'ın birliktelik yaşamaya başladığı 2012 yılına ait olduğu da belirtildi.
Franklin, bu kasedin Kanye West’in, bir akrabasına dizüstü bilgisayar hediye ettikten sonra bilgisayarı başka bir akrabasına ödünç vermesiyle ortaya çıktığını öne sürdü.

Bu akraba, bilgisayarda Kanye West’in bir kadınla cinsel ilişkiye girmesini çok net gösteren bir video görüntüsünün yer aldığını keşfetti.

Franklin, “O akraba, elinde nasıl bir altın değerin olduğunun farkındaydı ve avukat olan bir arkadaşını aradı. Küçük bir takım kurdular ve avukat Kanye'nin peşine düştü, görüntülerin ellerinde olduğunu bilmesini sağlamak için bilgi sızdırdı” dedi.

Kasedi ele geçiren akrabasının görüntüleri yayınlamak için porno siteleri dahil bir çok farklı yerden teklif aldığını belirten Franklin, “Görüntülerin sızdırılmaması için Kanye’nin avukatı elinden geleni yaptı, bilgisayarı geri almaya çalıştı” dedi.

Franklin, söz konusu akrabanın parayı aldıktan sonra "yeni bir hayat" kurduğunu da sözlerine ekledi.
West'in yaşadıklarının ardından akrava ilişkilerini koparmaya başladığı ve içine döndüğü belirtildi.
Franklin, 2007 yılında estetik ameliyat sonrası oluşan komplikasyon sonucu hayatını kaybeden anne Donda’nın Kim Kardashian’ı onaylamayacağına ve eğer Donda hayatta olsaydı Kanye West’in hastalanıp hastaneye yatırılmak zorunda da kalmayacağına inandığını söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir