Nesrin Cavadzade, evde yaptığı yemekler için ürünlerini Datça’dan getirirken, formunu ise Akdeniz tipi beslenmeyle koruyor.
Son dönemde oynadığı projelerin yanı sıra sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Nesrin Cavadzade, formunu Akdeniz tipi beslenmeye borçlu...
Günde sadece iki öğünle beslenen oyuncu, evinde pişirdiği yemeklerin ürünlerini ise annesinin yaşadığı Datça’dan getirtiyor. Cavadzade, “Yerel çiftçiliği destekliyorum” dedi.
Cavadzade, sabahları iki haşlanmış yumurta, salata ve kahve içerek güne başlıyor.
Akşamları 19.00’dan sonra asla bir şey tüketmediğini söyleyen oyuncu, “Ekolojik tarım ürünleri kullanıyorum.
Zeytinyağlı bir yemek ve deniz ürünleri ağırlıklı besleniyorum. Haftada en az dört kez balık tüketiyorum. Türkiye mutfağı vazgeçilmezim” diye konuştu.
Cavadzade, set olduğu günlerde bile haftanın beş günü spora zaman ayırıyor.
Kaynak: milliyet.com.tr
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder