13 Mart 2019 Çarşamba

Pınar Dilşeker

Pınar Dilşeker, konuk olarak katıldığı 2. Sayfa programında yaptığı açıklamalarının yanı sıra son görüntüsüyle dikkatleri üzerine çekti.
90'lı yıllarda şöhret olan Pınar Dilşeker'in değişimi görenleri şaşırtıyor.  Şarkıcı, yıllar içinde yüzüne yaptırdığı estetiklere bir yenisini daha ekledi. Son dönemlerde ünlüler arasında  moda olan Hollywood yanağı yaptırdığı iddia edildi.

Pınar Dilşeker Kimdir?
Türk fantezi-sanat müziği şarkıcısı Pınar Dilşeker, 25 Temmuz 1972 tarihinde dünyaya geldi. Konservatuvardan mezun olduktan sonra "Şinanari" adlı şarkıyla 1990'lı yılların ortalarında tanındı. İbrahim Erkal ile çevirdiği dizide oyuncu olarak yer aldı ayrıca ve İbrahim Tatlıses'in "Allahım Neydi Günahım?" adlı klibinde yer aldı.

İş adamı Çetin Yılmaz ile evlenen Pınar Dilşeker'in bu evlilikten Mert Ali adında bir oğlu oldu. şiddetli geçimsizlik nedeniyle evliliklerini noktalama kararı aldı. Pınar Dilşeker uzun süren yalnızlığın ardında işadamı Ahmet Hamoğlu ile nişanlandı. Aralındaki yaş farkı uzun süre magazin sayfalarına konu olan çift, kısa bir süre sonra ise 'ayrılık' açıklamasında bulundu. Son albümünü 2014 yılında piyasaya sunan Pınar Dilşeker, şimdilerde magazinden uzak bir hayat sürüyor. Şarkıcı sadece özel gece ve davetlerde sahneye çıkıyor.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir