26 Ağustos 2016 Cuma

Burak Özçivit: Kız kardeşime istediğim gibi sarılırım

Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit, sevgilisi Fahriye Evcen reklam çekimlerindeyken 20'li yaşlarda bir kadınla samimi bir şekilde görüntülenmişti. Özçivit, hakkında çıkan haberler üzerine sosyal medyadan açıklama yaptı.


Fahriye Evcen, kozmetik markasının reklam yüzü çekimleri için koştururken, aynı gün sevgilisi Burak Özçivit de bir kadınla teknesiyle Boğaz'a açıldı. Anadoluhisarı'nda kıyıya yanaşan Özçivit, yanındaki iki kişiye etrafı izletti. Sonra da marinada saatlerdir gergin şekilde, kendisini bekleyen 20'li yaşlardaki genç kadını tekneye aldı.

Samimi kucaklaşmanın ardından teknenin dümenine geçen Özçivit, Boğaz'a doğru açılarak gözlerden uzaklaştı. Oyuncunun yanındaki diğer iki kişinin genç kadınla konuşmaması da dikkatlerden kaçmadı. Gizemli buluşma sırasında her şeyden habersiz reklam çekiminde olan Fahriye Evcen'in bu görüntüleri gördüğünde sevgilisine ne tepki vereceği merak konusu oldu.


SOSYAL MEDYADAN AÇIKLADI

Hakkında çıkan bu haberlerden kısa süre sonra Burak Özçivit, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak bunları yalanladı. Gizemli kadına sarılmış bir şekilde selfie çeken Burak Özçivit bu fotoğrafı, "O benim kız kardeşim, canım, her şeyim. İstediğim gibi sarılırım. Arkadaşlar yaptığınız habere biraz daha dikkat edin lütfen…" notuyla paylaştı. Böylelikle haberdeki kadının Özçivit'in kızkardeşi Burçun Özçivit olduğu ortaya çıktı.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir