30 Ağustos 2016 Salı

Ünlülerin 30 Ağustos Zafer Bayramı paylaşımları

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94. yıl coşkusu sosyal medyanın gündeminde... Ünlü isimler bugüne özel paylaşımlarda bulundu.


Bugün Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Türk milletinin kaderini değiştiren 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94'üncü yılı… Milletçe Atatürk ve silah arkadaşlarına borçlu olduğumuz bu zaferin minnetini yaşıyor ve vatan uğrunda ölmüş tüm şehitlerimize rahmetle anıyoruz. Zafer Bayramı'nın coşkusu sosyal medyada da meydanlarda da kendini hissettirmeye başladı. Sanat ve magazin dünyasının ünlü isimler de sosyal medya hesapşarından Ata'ya minnet ve özlemini paylaştı.

İşte ünlü isimlerin Zafer Bayramı paylaşımları…

Zerrin Tekindor: Canım Atatürk aklım fikrim sensin. 30 Ağustos Zafer Bayramı'mız kutlu olsun…

Ece Gürsel: "Asil ulvi bir karakter, tesadaf veya teveccüh eseri değildir. Sürekli çalışmasının, dürüst düşünmenin ve bu gayeye varmak için yapılan bir fikir mücadelesinin neticesidir…"

İlker Kaleli: O günleri sadece yaşayanlar bilir, bize de sadece öğrenmek, anlamak, saygı duymak düşer. Başka gürültüye gerek yok.
30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun.

Demet Evgar: 30 Ağustos Zafer Bayramımızı çocukluğumdaki neşeyle kutlayacağımız günlere…

Cansel Elçin
30 Ağustos zafer bayramımız kutlu olsun.


Yeliz Okur: İlk kez 1924 yılında Afyon'da Başkomutan Zaferi adıyla kutlandı. Bazı insanlar vardır bedenleri toprak olsada başarıları asla unutulmaz, fikirleri sonsuza dek yaşar. Atatürk izlenmesi gereken büyük bir liderdir. Başta Başkomutanımız Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere bütün şehitlerimizi saygıyla ve minnetle anıyoruz. Bu Vatan size çok şey borçlu. Keşke bu güzel günümüzü layığıyla coşku ile kutlayabilsek tıpkı eski günlerdeki gibi. ZAFER BAYRAMIMIZ kutlu olsun.

Tuğba Özay: Yaşasın Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk
İlelebet yaşasın ..! Yaşasın tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti
İlelebet yaşasın ..! Yaşasın 30 Ağustos Zafer Bayramı'mız
İlelebet yaşasın ..! Kutlu olsun ulusumuza, armağan olsun çocuklarımıza ..!

Feryal Gülman: Sen olmasan olmazdı #Atam Sana minnet duymak için o kadar çok nedenimiz var ki bugun kutladığımız #zaferbayramı gibi bize armağan ettiğin #demokrasi ve #cumhuriyet hergün kutlamamız gereken bayramlar…

Pelin Karahan
30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir