25 Ağustos 2016 Perşembe

Jennifer Lopez ve Casper Smart ayrıldı

Aşklarında aradığını bir türlü bulamayan Jennifer Lopez'den kötü haber geldi! Ünlü yıldız uzun süredir birlikte olduğu Casper Smart ile yollarını ayırdı. 


Bir süre önce hamile olduğu yönünde dedikodular çıkan Jennifer Lopez'den kötü haber geldi. Üçüncü kez anne olacağı konuşulan Lopez, uzun bir süredir birlikte olduğu Casper Smart'tan ayrıldı.

Lopez'in yakın çevresinden edinen bilgilere göre ayrılık kesin karar fakat Casper Smart'ın yakın çevresi konu hakkında henüz bir açıklamada bulunmadı.

47 yaşındaki pop yıldızı Lopez ve 29 yaşındaki dansçı Casper'ın birlikteliği 2011 yılının Ekim ayında başlamıştı. 2014 yılında da çiftin birlikteliğinde çatırtılar olmuştu. Lopez kendisini aldattığı iddiasıyla sevgilisi Casper'ı terk etmişti fakat bir ay sonra çift tekrar bir araya gelmişti.

Çiftin ayrılığında bu kez üçüncü kişilerin parmağı yok. Çifte yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre doğal bir tükenme sürecine giren çift medeni bir şekilde ayrılmayı seçmişler ve arkadaş olarak görüşmeye devam ediyorlarmış.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir