5 Aralık 2016 Pazartesi

Josephine Skriver’dan Victoria’s Secret meleği olmanın üç kuralı

Victoria’s Secret’ın ‘resmi meleği’ olan Josephine Skriver, melek olabilmenin üç kuralını açıkladı.


Danimarkalı model Josephine Skriver, 30 Kasım’da Paris’te gerçekleşen Victoria’s Secret şovunda podyumda yürüdü.


Meleklerin orta özelliğinin kibarlık ve iyi kalplilik olduğunu söyleyen 23 yaşındaki model, “Hepimiz güçlü kadınlarız. Diğer melekler beni hemen aralarına aldı. Kardeş gibi olduk. WhatsApp gruplarımız var ve mesajlaşıyoruz, birlikte takılıyoruz, birbirimize tavsiyeler veriyoruz. Çok güzel bir his, sana bir şey olsa biliyorsun ki melek kardeşler her türlü kollar.


Üç yıldır Victoria’s Secret için çalışan Skriver, artık “resmi melek” oldu. Ünlü model, Hürriyet’e verdiği röportajda resmi melek olmak için melek kriterlerine uymak gerektiğini söyledi.



Skriver, ‘melek kriterleri’ni şöyle açıkladı:

“Öncelikle yürüyüşünüz muhteşem olmalı. Bu en önemli kural. İkincisi, tamamen meleklik görevine adanmış olmalısınız. Bu iş sadece gördüğünüz şovla bitmiyor: kampanyalar, açılışlar derken tüm dünyayı gezmeniz ve uzun saatler mesai harcamanız gerekiyor. Yani, üçüncü madde çalışkanlık. Melek dediğin tembel olamaz.”


Yılın şovu için özel fitness programıyla hazırlandığını söyleyen ünlü model, “Instagram’da diğer bir melek arkadaşım Jasmşne Tooks ile birlikte oluşturduğumuz ‘Joja’ adlı bir hesabımız var. Beden tiplerimiz benzer olduğu için birlikte çalışıyoruz. Hedefimiz ince ama güçlü olmak” dedi.
Skriver, defile için hazırlanırken en çok zorlayan ama en fazla yararı olan egzersizi ‘burpee’ denilen squat hareketi olarak açıkladı.


Ünlü model, kendini en seksi bulduğu anı şöyle anlattı:

“Sanırım bu iş özgüvenin tavan yapmasıyla alakalı. O yüzden spor salonundan çıktığımda, sıkı bir egzersizi tamamladıysam, kan ter içindeysem kendimi seksi hissediyorum. Çünkü çok güçlü olduğum düşünüyorum.”




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir