31 Mart 2017 Cuma

Açlıktan bayılınca hayata döndü

Zayıf kalabilmek için günde sadece 500 kalori alabileceği bir diyet uygulayan model kilo aldı ve kelimenin tam anlamıyla hayatı değişti.
Liza Golden -Bhojwani adlı Amerikalı model, Instagram sayfasında dökrt yıl önceki görüntüsüyle şimdiki halinin fotoğraflarını paylaşıp geçirdiği değişimi gözler önüne serdi.

Liza Golden -Bhojwani, 2013 yılında kariyerinin çok başındalken sıfır beden bir modeldi. Mesleğini sürdürebilmek için de bu görüntüsünü koruması gerektiğine inanıyordu.

Özellikle de moda haftalarında podyuma çıkmaya hazırlanırken yaşamasına yetecek kadar bile yemek yemiyordu.

Liza Golden'ın tipik bir akşam yemeği sadece 20 tane buharla pişirilmiş fasulyeden oluşuyordu.

Ancak bir gün evinde açlıktan bayılınca sağlığını kaybetmek üzere olduğunu fark etti ve bütün hayatını değiştirdi.

Liza Golden -Bhojwani daha sağlıklı beslenip kilo almaya başladıkça bedeninin kıvrımlı görüntüsünden hoşlanmaya başladığını da fark etti.

O dönemi de şöyle anlattı: "Bir akşam düşük kalorili yemeğimi hazırlarken aniden bayıldım. O andan itibaren de uyguladığım katı diyeti ve spor programını değiştirdim. Bu işleri de kendi bildiğim gibi yapmaya karar verdim."

Genç kadın normal bir şekilde yemek yediği halde hala korktuğu kadar iri görünmediğini fark edince de hayatını bu şekilde düzenlemiş

Lisa Golden -Bhojwani, artık son dönemde moda dünyasının yükselen yıldızları haline gelen kıvrımlı modellerden biri ve bu halinden de çok memnun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir