31 Temmuz 2017 Pazartesi

90 kiloluk bikini modeli tartışma yarattı

Geçen yıl büyük beden model Ashley Graham'i kapak kızı yaparak kendi bünyesinde bir devrim yaratan Sports Illustrated, aynı yolda ilerlemeye devam ediyor.


Derginin geleneksel bikini ve mayo sayısında görev alacak yeni yüzlerin seçimi tamamlandı. 15 yeni model arasına büyük beden model Tabria Majors da katıldı.
Kadronun yeni üyeleri geçtiğimiz günlerde Miami'de düzenlenen moda haftası kapsamında podyuma da çıktı.
Yeni kadronun en çok dikkat çeken isimlerinden biri Tabria Majors, sadece büyük beden değil aynı zamanda yaş olarak da moda endüstrisinin genel kurallarına karşı gelen bir isim: Majors 34 yaşında.
1.78 cm boyunda olan Majors yaklaşık 90 kilo. Sports Illustrated'ın resmi Instagram sayfasında Tabria Majors'ı yeni modeli olarak tanıtması takipçiler arasında tartışmalara neden olu.
Bazıları Majors'ın kiloları ve kıvrımlarıyla "gerçek" bir görüntüsü olduğunu söylerken bazıları da "obeziteyi övmek yerine sağlıklı beslenmeyi ve egzersiz yapmanın önemini insanlara anlatmalısınız" diyerek dergiyi bu yaklaşımından dolayı eleştirdi.
Daha önce bir başka büyük beden model olan Ashley Graham derginin geçen yılki sayısına kapak pozu veren üç modelden biri olmuştu.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir