24 Eylül 2014 Çarşamba

Kiraz Mevsimi izleyecileri bu sorunun yanıtını arıyor

Her hafta yükselişini sürdüren Kiraz Mevsimi'nde bu hafta herkes bu sorunun yanıtını arıyor. Öykü, Ayaz'ın verdiği cevabı hatırlayabilecek mi? Öykü, Ayaz ile sevgili yoksa arkadaş mı olduğunu çözmeye çalışır. Kiraz Mevsimi'nde bu hafta hayranlarını şaşırtacak bir sürpriz de olacak.




Türkiye'nin son dönemde çok beğenerek izlenen gençlik dizisi Kiraz Mevsimi bu haftaya da damgasını vuracak.

KİRAZ MEVSİMİ'NDE 12.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Aşkını itiraf edip bir şans daha isteyen Öykü, Ayaz’ın cevabının ne olduğunu hatırlayamaz. Sevgililer midir, yoksa arkadaş mı? Öykü bu sorunun peşinden gider. Ancak Ayaz, Öykü'yü uğraştırmaya kararlıdır. Mete, Şeyma'nın geçmişiyle ilgili yaptığı itiraflardan çok etkilenmiştir. Bu kafa karışıklığını iyi ya da kötü sonlandırmak ister. Mete, önemli bir kararın eşiğindedir. Şeyma'nın karşısına çıkar. Öykü, aşkı için çabalarken, bitirmeye çalıştığı çizimler için de zaman gittikçe azalır. Defile için aşktan esinlenen Öykü, Ayaz’dan ilham almak için onun evine çatkapı bir ziyaret gerçekleştirir.


MUHTEŞEM YÜKSELİŞ!

Geçtiğimiz hafta Tüm Kişiler’de en çok izlenen dizi karagül olurken AB’de ise MedCezir en çok izlenen dizi oldu. Cuma günü yayınlanan dizilerin zirvede olduğu haftada en büyük sürprizi Kurtlar Vadisi Pusu yaptı. Geçtiğimiz sezonlarda zirvede yer alan Kurtlar vadisi, Kanal D’de yayınlandığı ilk haftada Tüm Kişiler’de 4. olurken AB’de ise 7. oldu.

Yaz sezonunda başlayan dizilerde Kiraz Mevsimi her iki ölçümde de 2. olurken Ulan İstanbul dizisi Tüm Kişiler’de 8. olurken AB’de ise 5. oldu.

TOTAL
1) Karagül 8,33 / 23,83
2) Kiraz Mevsimi 7,66 / 22,49
3) Karadayı 7,53 / 20,71
4) Kurtlar Vadisi Pusu 6,89 / 22,06
5) Küçük Ağa 6,62 / 17,77
6) Medcezir 6,48 / 19,27
7) Güzel Köylü 6,38 / 17,66
8) Ulan İstanbul 5,40 / 14,68
9) Küçük Gelin 5,11 / 13,76
10) O Hayat Benim 5,08 / 13,82

AB
1) Medcezir 8,79 / 26,04
2) Kiraz Mevsimi 7,10 / 22,57
3) Karadayı 7,01 / 19,23
4) Karagül 6,86 / 20,29
5) Ulan İstanbul 6,18 / 16,69
6) Küçük Ağa 5,94 / 16,56
7) Kurtlar Vadisi Pusu 5,37 / 16,05
8) Kara Para Aşk 5,35 / 15,68
9) Kocamın Ailesi 5,34 / 16,10
10) Güzel Köylü 5,25 / 15,03


KİRAZ MEVSİMİ DİZİSİNDE KİM HANGİ ROLDE OYNUYOR?

Öykü Acar
Özge Gürel
22 yaşında tekstil ve Moda tasarımı bölümü son sınıf öğrencisi güzel, akıllı bir kızdır. Annesi Meral terzilik yaparak evlatlarının geçimini sağlamaktadır. 15 yaşında Cem adında bir erkek kardeşi vardır. Babası, Öykü daha çocukken onları başka bir kadın için terk etmiş ve bir daha geri dönmemiştir. Yaşadığı bu travmadan sonra Öykü’nün herkese özellikle erkeklere güveni sarsılmış ve bu yaşına kadar hiç flörtü olmamıştır. Lise yıllarında tanışıp samimi olduğu şu zamanlarda üniversite arkadaşı olan Emre’nin aşkından bile bir haberdir.Mete’nin kardeşi olan Burcu en yakın dostudur. Öykü yetenekli ,doğal ,yardımsever ve dürüst bir genç kızdır. En büyük hayali ileride başarılı bir modacı olmak ve çocukluğundan beri aşık olduğu Mete ile evlenmektir.


Ayaz Dinçer
Serkan Çayoğlu
27 yaşında yakışıklı, atletik bir yapıya sahip başarılı bir mimardır. Yakın arkadaşı Mete ile bir mimarlık ofisi kurmuş ve kısa zamanda büyük başarılara imza atmıştır. 8 yaşlarında babasını bir trafik kazasında kaybeden Ayaz, annesi Ender’in de işine yönelmesi ve onu ilgisiz bırakması sonucu mutsuz ve zor bir çocukluk geçirmiştir. Onu babaannesi büyütmüştür. Özellikle annesinin babasının ölümünden sonra yaşadığı ilişki ,annesiyle arasını daha da açar . Ukala gibi gözükse de özünde hassas ve duygusal biridir. Dış görünümüne önem veren,lüks yaşamayı seven, eğlenceli ve sosyal biridir. Günü birlik ilişkiler yaşayan, aşka bağlılığa inanmayan biri olmasına rağmen, Öykü'den ilk görüşte hoşlanır. Öykü bugüne kadar tanıdığı bütün kadınlardan farklıdır.


Mete Uyar
Dağhan Külegeç
27 yaşında yakışıklı ,başarılı bir inşaat mühendisidir. Çalışkan ve tuttuğunu koparan biridir. Ayaz’ın tersine ailesine düşkün, evliliğe sıcak bakan ve gelenekçi bir yapıya sahiptir. Orta halli ,ufak bir mahallede geçen çocukluk yıllarından sonra ,babasına yüklü bir miras kalmış ve birden zengin olmuşlardır. Annesi Hülya ev hanımı , babası Namık emekli bir devlet memurudur. Anne ve babası senenin büyük bölümünü yazlıklarında geçirirken, Mete kız kardeşi Burcu ile aynı evi paylaşmaktadır. Ayaz ile lisede başlayan dostlukları iş ortaklığı ile daha da sağlamlaşmış, dosttan öte kardeş olmuşlardır. Zamanla Öykü‘ye duyacağı aşk onu ilk defa Ayaz ile karşı karşıya getirecektir

 Şeyma Çetin
Nilperi Şahinkaya
25 yaşında uzun boylu, düzgün bir fiziğe sahip, güzel bir genç kızdır. Babasından gizli ufak çaplı işlerde modellik yapmaktadır. Öykü ile aynı mahallede yaşar.En büyük hayali zengin biriyle evlenip daha iyi bir hayat yaşamaktır. Kendi çıkarları için her türlü kötülüğü yapabilecek bir yapıdadır. Özellikle erkeklere karşı olduğundan farklı davranarak, onları namuslu, muhafazakar ve evlenilecek iyi bir ev kızı olduğuna inandırır.


Burcu Uyar
Nihal Işıksaçan
22 yaşında minyon tipli ,sevimli ,güzel bir genç kızdır.Mete’nin kızkardeşi, Öykü’nün hem çocukluk hem de üniversiteden sınıf arkadaşıdır. Öykü’nün ağebeyine olan aşkını bilir ve her fırsatta ona açılmasını ister. Okuldan arkadaşı olan Emre’ye platonik aşıktır. Aşırı duygusal, hassas, yardımsever, iyi niyetli, inatçı ve güvenilir biridir


İlker Korkmaz
Serkan Börekyemez
27 yaşında sahibi olduğu restaurantın işletmecisidir. Kendinden 8 yaş büyük, çok zengin bir ailenin kızı olan Sibel ile evlidir. Eşinden dolayı sahip olduğu sayısız imkana ve eşinin korkusuna rağmen çapkınlık yapmaktan vazgeçememektedir. Ayaz ve Mete’nin liseden yakın arkadaşıdır. Komik, rahat ve eğlenceli biridir.


Sibel Korkmaz
Fatma Toptaş
35-36 yaşlarında çok zengin ve varlıklı bir ailenin kızıdır. Eşi İlker’i aşırı kıskanır ve şüphecidir. Bakımlı, şık, modayı yakından takip eden, sık sık davetlerde boy gösteren, ülke çapında tanınan ve takip edilen bir moda ikonudur. Eşi İlker’i defalarca çapkınlık yaparken yakalasa da, eşine olan aşkı ve İlker’in çabaları onu her seferinde boşanmaktan vazgeçirir.


Emre Yiğit
Aras Aydın
22-23 yaşlarında tekstil mühendisliği son sınıf öğrencisi yakışıklı bir gençtir. Orta halli bir ailenin oğludur. Sare’nin mahallesinde gençlerin oluşturduğu futbol takımının antrenörüdür. Öykü'den çok hoşlanır fakat ona açılmaya çekinir ,arkadaşlıklarının bitmesinden korkar. İlerleyen zamanlarda Burcu’nun aşkına karşılık verse de Burcu’nun ailesinin Emre’yi istememesi aşklarını imkansız hale getirecektir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir