14 Ocak 2016 Perşembe

Brezilyalı model dolgu operasyonundan sonra hayatını kaybetti

Birçok estetik operasyon geçirmiş 28 yaşındaki model Raquel Santos geçen günlerde mimik çizgilerini ortadan kaldırmak için geçirdiği dolgu operasyonundan sonra kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Brezilya’da düzenlenen güzellik yarışmalarında derece alan 28 yaşındaki Raquel Santos, geçen Pazartesi günü gerçekleşen ve mimik çizgilerini ortadan kaldırmak için yaptırdığı dolgu operasyonu sonrasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. İki çocuk annesi Santos’un arkadaşları onun daha önceden de estetik operasyonlarında ölmekten korktuğunu dile getirdiğini söyledi. Daily Mail’da yer alan habere göre Santos’un şüpheli ölümü araştırılıyor.

Geçen Aralık ayında Brezilya’daki ünlü güzellik yarışması Musa do Brasil’de finalistler arasına kalan Santos’un her gün egzersizlerden önce performansını artırmak için atların tedavisinde kullanılan bir tür ilacı kullandığı öne sürülüyor. Polis, söz konusu iddianın doğru olması halinde Santos’un dolgu operasyonundan sonra geçirdiği kalp rahatsızlığının bu ilaçlardan kaynaklanıp kaynaklanmadığını araştırıyor.

Söz konusu ilacın Brezilya’da vücut çalışan kişiler arasındaki kullanımının giderek yaygınlaştığı söyleniyor. İlacın kan basıncını yükselttiği biliniyor.

Santos’un Pazartesi günü gerçekleşmesi beklenen defin işleminin polis tarafından durdurulduğu, ölüm sebebinin eksik veya yanlış belirtilmiş olması ihtimaline karşı yeniden otopsi yapılacağı iddia ediliyor.
Santos’un estetik cerrahi ve vücut geliştirme konusunda takıntılı olduğu, arkadaşlarına haber vermeden bıçak altına yattığı biliniyor. Modelin erkek arkadaşı Gilberto Azevedo yaptığı açıklamada, onun kusursuz güzellik arayışını tehlikeli bulduğunu ve bunu ona söylediğinin altını çizdi. Sözcü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir