26 Mart 2016 Cumartesi

Konuşmayı bile yeniden öğrenmiş

Annesi Carol Middleton’ın soyu Durhamlı madencilere dayanan ancak Prens William ile evlendikten sonra bir anda İngiliz aristokrasisinin sembolü gelen Cambridge Düşesi Kate Middleton’ın gerçek bir prensese dönüşmek için hem kocasının ailesinden hem de profesyonellerden büyük yardım aldığı ortaya çıktı.

İngiliz Daily Mail gazetesi Kate Middleton’ın son yıllarda geçirdiği değişim ile ilgili yayınladığı haberde, Cambridge Düşesi’nin  prensle evlendikten sonra konuşma tarzından stiline ve hatta en sıradan hareketlerine dek baştan yaratıldığını iddia etti.
Gazete, Kate Middleton’ın düğününden önce aksanını mükemmel hale getirmek için Anthony ‘Ant’ Gordon Lennox’dan telaffuz dersleri aldığını ve şu anda Prens William’dan bile daha üst sınıf bir aksana sahip olduğunu yazdı.  
Düşesin, yurtdışı gezilerinde utanç verici hatalar yapmamak için Kraliçe Elizabeth’in en sevdiği diplomat olduğu bilenen Sir David Manning’den yardım aldığı ve daima zarif ve kraliyete uygun bir şekilde hareket edebilmek için de kayınvalidesi Camilla’yı örnek aldığı iddia edildi.  
Daily Mail ayrıca bir zamanlar Zara ve Reiss gibi markalara ait mini ve kısa kollu elbiseler giymekten çekinmeyen Düşes’in artık Erdem, Alexander McQueen ve Jenny Peckham gibi tasarımcıların onun için özel olarak yarattığı çok daha muhafazakar kıyafetleri tercih ettiğini belirtti.
Geçtiğimiz yıllarda Kraliçe Elizabeth’in gelinini giydiği kısa etekler nedeniyle uyardığı ve ondan daha muhafazakar giyinmesini istediği yönünde haberler İngiliz basınında yer almış, ancak ne Buckingham Sarayı ne de Kate Middleton bu iddiaları doğrulamamıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir