31 Mart 2016 Perşembe

Suri Cruise müzik öğretmenini işten çıkarmış

Hollywood'un en nüfuzlu aktörlerinden Tom Cruise'un Katie Holmes ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Suri'nin bir özelliği daha ortaya çıktı.
Pagesix.com'un haberine göre 9 yaşındaki Cruise "işe yaramadığını" ileri sürerek müziköğretmeninin işine son vermiş.
Babası Tom Cruise tarafından uzun süredir ziyaret edilmediği ve yüzüstü bırakıldığı ileri sürülen Cruise önceki akşam annesiyle birlikte Broadway'de sahnelenen School of Rock adlı müzikali izlemeye gitti.
Sonra sahne arkasında gösterinin yıldızı Alex Brightman ve oyuncularıyla tanışan Suri Cruise, bir dönem müzik dersleri aldığını anlattı.
Brightman kendisine "Bir müzik aleti çalıyor musun" diye sorunca da bir zamanlar gitar çaldığını ama sonra "yararı yok" diyerek müzik öğretmeninin işine son verdiğini anlattı.
Suri Cruise, müzik öğretmeniyle "yaratıcılık konusundaki farklılıklar yüzünden" yollarını ayırdığını anlattı. Suri Cruise, öğretmeninin "tatlı bir insan" olduğunu söylemeyi de unutmadı.
BABASI TERK ETTİ İDDİALARI
Cruise bir süre önce eski bir Scientology üyesi olan oyuncu Leah Remini'nin itiraflarını yazdığı kitapta da gündeme gelmişti. Kendisini de tıpkı birçok Hollywood ünlüsü gibi bu tarikata üye olan ancak sonradan ayrılan 45 yaşındaki Remini, kapalı kapılar ardındaki gerçekleri kısa bir süre sonra piyasaya çıkacak olan Troublemaker: Surviving Hollywood and Scientology adlı kitabında anlattı.
Remini kitabının tanıtım turları kapsamında katıldığı TV programları ve verdiği röportajlarda çarpıcı açıklamalar yaptı. Bunlardan biri de Scientology'nin ileri gelenlerinden biri olan Tom Cruise ile Katie Holmes'un düğününde tanık olduklarıyla ilgili anlattıkları.

 Remini'nin iddia ettiğine göre, Cruise ve Holmes'un düğün gecesinde o sırada sadece 7 aylık olan Suri Cruise banyoda dakikalarca ağlamasına rağmen ne annesi ne de babası gidip onunla ilgilendi. 

Remini o sırada olanları şöyle anlattı: "Cruise ve Holmes'un düğün yemeği sırasında kızları Suri banyoda yere yatmış ağlıyordu. Önce onunla kimse ilgilenmedi. Birkaç dakika sonra çocuğu kontrol etmeye gittiğimde aralarında Tom Cruise'un kız kardeşi, asistanı ve bir başka kadın öylece durmuş ona bakıyordu.Bebeği kucaklarına alıp ona biraz süt vermeleri için kadınları ikna ettim." Leah Remini, Cruise ve Holmes'un İtalya'daki düğününde evlatlık çocuklarıyla da vakit geçirme şansı bulduğunu belirtti.
ARAYIP SORMUYOR BİLE 
Ünlü oyuncu Tom Cruise'un, kızı Suri'yi 800 gündür görmediği, eline fırsat geçtiğinde bile bu konuda hiçbir girişimde bulunmadığı, kısacası minik Suri'ye terk ettiği iddiaları bir kez daha gündeme geldi.
The National Enquirer dergisinin ileri sürdüğüne göre 53 yaşındaki Cruise, 9 yaşına gelen kızı Suri'yi iki yıldan fazla bir süredir arayıp sormuyor. Artık onun hayatının bir parçası olmayı da reddediyor.
İddialara göre, eski eşi Katie Holmes'tan boşandıktan sonra bir daha onunla hiç konuşmayan Cruise, aynı durumu kızı Suri için de sürdürmeye çalışıyor.
Daha önce bu konu hakkında "Ben bir aktörüm. Çalışma programımın yoğunluğu nedeniyle evimden uzakta kalıyorum. Bu yüzden de kızımı göremiyorum" diyen Cruise'un yine bir film çekimi için New York'ta bulunduğunda bile Suri'ye hiç vakit ayırmadığı öne sürülüyor.
Bir tanığın In Touch dergisine anlattığına göre Cruise, geçen yıl Görevimiz Tehlike serisinin yeni filmiiNn çekimleri sırasında New York'ta bulunuyordu. Kızı Suri, sadece birkaç blok uzakta olduğu halde aktör onu görmeye bile gitmedi.
Tom Cruise ve kızı Suri, en son 2012 yılında birlikte görüntülenmişti. Cruise'un bu davranışının nedeni üyesi olduğu Scientology tarikatının kurallarına bağlanıyor.
Cruise'un eski eşi Katie Holmes ise kızının her şeyiyle yakından ilgilenmeye çalışıyor. Ancak aileye yakın kaynaklara göre annesi ne yaparsa yapsın bu Suri'nin hayatında babasının eksikliğini dolduramıyor.
 
Tom Cruise'un sözcüsü ise tüm bu iddiaların asılsız olduğunu savundu. Sözcü, aktörün kızıyla görüştüğünü ancak bunu gazetecilerin ve kamuoyunun gözü önünde yapmamaya özen gösterdiğini belirtti.
Suri Cruise doğduğu günden beri magazin basının gündeminde ilk sıralarda yer alıyor. Bir dönem kıyafet tercihleri nedeniyle "Stil ikonu' olarak nitelendirilen Cruise, 'dünyanın en çok fotoğrafı çekilen ünlüsü' olmuştu. O sıralar Prens William ile nişanlı olan Kate Middleton'ın bile küçük Suri'yi takip ettiği ileri sürülmüştü.
Suri Cruise, anne ve babasının boşanmasının ardından eskisi kadar sık kamuoyunun gözü önüne çıkmıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir