29 Mart 2016 Salı

David ve Victoria Beckham boşanıyor mu

Gösteri dünyasından şok bir boşanma iddiası daha geldi. Radar adlı internet sitesinin ileri sürdüğüne göre David ve Victoria Beckham boşanmanın eşiğinde. 


Sitenin aileye yakın bir kaynağa dayandırarak ileri sürdüğüne göre Beckham çiftinin 18 yıllık evliliği sallantıda ve artık yolun sonu göründü. Site, bu kaynağa dayandırdığı haberinde çiftin uzun zamandır ayrı hayatlar yaşadığını da iddia etti.

Beckham çiftinin ilişkilerinin gidişatı hakkında bir açıklamaya yapmaya hazırlandığı da ileri sürüldü. Buna göre çift, çok fazla göz önünde olmak ve dikkat çekmek istemiyor. Bütün bunlar olmadan sakince boşanma işlemlerini tamamlamak istiyor.

Öte yandan, Hollywoodlife.com adlı site de tüm bu iddiaları yalanlayıp çiftin boşanma hazırlığında olmadığını duyurdu.

Bu kaynak ise çiftin hayatlarının en mutlu ve verimli dönemini yaşadığını, tek önceliklerinin çocuklarına iyi bir gelecek sağlamak olduğunu ileri sürdü.

Hollywoodlife.com'un ileri sürdüğüne göre Beckham çifti hakkında böyle iddialarda bulunulmasının nedeni David ve Victoria Beckham'ın işleri nedeniyle zaman zaman ayrı kalmaları.
Bu iddialar karşısında Beckham çiftinden herhangi bir açıklama gelmedi.

Victoria ve David Beckham çiftinin 17 yaşında Brooklyn, 13 yaşında Romeo, 11 yaşında Cruz adlı üç oğlu ile Harper adlı 4 yaşında bir kızı bulunuyor. Victoria Beckham'ın Spice Girls grubunda şarkı söylediği dönemde tanışan çiftin 1999 yılında evlendi.












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir