2 Aralık 2016 Cuma

Mariha Carey dansçısıyla aşk yaşıyor

Bir süre önce nişanlandığı ilyarder işadamı James Packer'den ayrılan Mariha Carey'nin dansçılarından biriyle aşk yaşadığı iddiaları deyim yerindeyse 'birinci eden' doğrulandı. 


46 yaşındaki Carey, nişanlısından ayrılma nedeni olarak da gösterilen dansçısı Brian Tanaka ile Hawai tatilinde objektiflere takıldı.


Carey ve 33 yaşındaki Brian Tanaka, paparazziler tarafından görüntülenmelerine bile aldırmadan kumsalda ilginç görüntüler sergiledi. Zaman zaman öpüşerek romantikanlar yaşayan çift, zaman zaman da şakalaştı.


Bir ara Brian Tanaka, Mariah Carey'i kucağına aldı. Bir ara da Carey, sevgilisinin sırtına tırmandı. İki sevgilinin neşeli kahkahaları kumsalı çınlattı.


Tanaka, Carey'i kucaklamaya çalışırken düşürünce iki sevgili kahkahalara boğuldu.
Bu arada Mariah Carey'nin eski eşi Nick Cannon da yıldızın bu görüntülerinin basına yansımasından sonra birlikte çekilen eski bir fotoğraflarını Instagram sayfasında paylaştı. Bu paylaşımda, Cannon, yine bir kumsalda Mariah Carey'i kucağında taşırken görülüyor. Cannon'un bu paylaşımı takipçileri tarafından "tuhaf bir gönderme" olarak nitelendirildi.










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir