20 Nisan 2017 Perşembe

Eva Longoria kilolarıyla şaşırttı

Gösteri dünyasının katı güzellik kalıplarına yönelik başkaldırı giderek yayılıyor. Özellikle de bellibir yaşa ulaşan kadın yıldızlar, doğanın kurallarına karşı gelmek için insanüstü çaba harcamaktan vazgeçmiş gibi görünüyor.

Bunun son örneğini de Eva Longoria sergiledi.
Umutsuz Ev Kadınları adlı diziyle ünlenen 42 yaşındaki Longoria, geçen yıl evlendiği kocası Jose Baston ile Hawai tatiline gitti. Denizin ve güneşin keyfini sonuna kadar çıkaran Longoria, geçmiş yıllardakinin aksine bu kez bikini değil mayo giymeyi tercih etti.
Longoria'nın fiziksel görüntüsündeki değişim de dikkatlerden kaçmadı. Basen bölgesinin irileştiği görülen Longoria'nın büyük göbeği de çeşitli spekülasyonlara yol açtı.
Hatta geçen hafta çekilen fotoğraflarını görenler onun hamile olduğunu bile ileri sürdü. Ama Eva Longoria hamile değil, sadece kendini Hollywood'un katı kalıplarının dışında tutmaya karar verdi güzel oyuncu.
Hayranları da ondaki bu değişimden memnun olduklarını dile getiriyorlar. Eva Longorio'nın mutlu ve sağlıklı göründüğünü belirten hayranları, sosyal medyada "kilo alan insanları rahat bırakın" mesajları yağdırıyor.
















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir